facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DekaMarkt

DekaMarkt

Geschiedenis

DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op www.dekamarkt.nl.



"DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op onze website."
Adres: Middenweg 59A, 1619 BN Andijk
Telefoonnummer: +31883135335
Stad: Andijk
Route: Middenweg 59A
Postcode: 1619 BN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: DekaMarkt openingstijden zondag, DekaMarkt folder, Werken bij DekaMarkt, Openingstijden DekaMarkt Grootebroek, DekaMarkt openingstijden, DekaMarkt online, DekaMarkt assortiment, Openingstijden Lidl Andijk
Recensies
Vriendelijk personeel, mooie en niet zo dure bloemen.
Een mooiere opgezette winkel vergeleken met Hoogkarspel. Alleen jammer dat er geen zelf scan is!
Goede parkeer gelegenheid. Enigszins beperkt dieet zoutarm, zoutloos assortiment. Bovenste rij in schappen slecht bereikbaar voor iemand kleiner dan 1.70m. Regelmatig lege plekken in de schappen. En dan bedoel ik niet de zonnebloem olie en olijfolie die nu niet leverbaar zijn. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Klein assortiment. Veel producten om net even iets anders te eten dan regulier, staan niet in de schappen. Daarmee gaat het met name om verschillende varianten van Vegan mayonaise, meer opties voor plantaardige yoghurt en wat diversere soorten fruit.
Netjes, maar prijzig en hebben niet alles.
Personeel erg behulpzaam top
Vakantie ervaringen DekaMarkt, vriendelijk personeel
Prima winkel wees er wel op voorberijd hier komen ook veel poolse mensen niks mis mee. Sommige mensen vinden dat lastig voor mij maakt het niets uit.
prima zaak alleen kan prima uurtje langer open
Krap, onvriendelijk personeel, zeurt als je geen slaven masker, mondluier op hebt, helaas is de lidl dicht dus ga je maar naar dekamarkt, kan deze winkel ook niet worden overgenomen?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid