facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DekaMarkt

DekaMarkt

Geschiedenis

DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op www.dekamarkt.nl.



"DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op onze website."
Adres: Raadhuisplein 13, 1693 EA Wervershoof
Telefoonnummer: +31883135370
Stad: Wervershoof
Route: Raadhuisplein 13
Postcode: 1693 EA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 173 meter Deen Wervershoof is een eigentijdse supermarkt gelegen in het mooiste dorpje van West...
Recensies
Te kort kassa medewerkers vooral tussen 16.00 en 18.00 gisteren zelfs maar 1 kassa Vandaag 2 erg irritant
Goede producten en vriendelijke personeel. Vaak rommelige en volle paden. Regelmatig lange rij voor de kassa's
Deze winkel heeft een super gevoel voor zijn klanten altijd aardig en je kunt ze alles vragen en brengen je naar het product wat je niet kan vinden.
Meeste hebben ze. Fijne mensen werken er. Toe aan een nieuw jasje om weer jaren door te kunnen.
Broodjesafdeling heeft 's ochtends vaak geen broodjes croissants enz. Soms smaken de verse broodjes een beetje naar iets anders wat ook in de oven lag. Bijvoorbeeld croissantje smaakt naar uienbol of chocobroodje naar pizzabroodje De medewerkers lopen vaak voor de voeten van de klanten en als er veel jongeren aan het werk zijn word er veel geauwehoerd en lopen de vakkenvullers dus nog meer in de weg Bij albert heijn word echt gehamerd op dat ze de klanten niet in de weg lopen.. Mag hier ook wel gebeuren. Er is een vrouwelijke medewerkster op de broodafdeling die schreeuwde tegen een jongedame klant want: ze zuchtte omdat er nog geen croissantjes waren. Er zal wel een aparte werksfeer zijn bij deka waardoor dit soort dingen gebeuren maar hoe dan ook, wat de reden erachter ook is... professioneel is het niet. Als bovenstaande situatie niet was gebeurd had ik 3 a 4 sterren gegeven. Want product prijs kwaliteit verhouding is OK en dat is het belangrijkste. sommige dingen wil ik ook alleen van deka hebben. Doorstroom in de winkel kan wel iets beter, maar sta meestal niet langer dan 10-15 minuten in de rij bij de kassa
Fijne winkel, correct en vriendelijk personeel.
Als tip heb ik om de afdeling groenten en fruit uit te breiden. Bij Dekamarkt Grootebroek bijvoorbeeld is het assortiment hiervan veel groter: meer verschillende soorten groenten en fruit, zelfs exotische fruitsoorten, en ook belangrijk voor mij: veel biologische groenten en fruit! Ik hoop echt dat dit nog veranderd!
Speciaal naar deze Deka winkel gekomen voor bonenkruid, helaas heeft men het niet meer. Nogal een trend om steeds minder divers aanbod te bieden in de supermarkten in het algemeen. Verder net te winkel.
goed assortiment, vriendelijk personeel. veel gratis parkeer gelegenheid. En mooie planten en bloemen
Prima supermarkt met betere prijzen dan de Albert Heijn die er vlak bij zit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid