facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dekamarkt

"DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op onze website."
Adres: 37 Hoofd straat, 1777 CA Hippolytushoef
Telefoonnummer: +31227595237
Stad: Hippolytushoef
Route: 37 Hoofd straat
Postcode: 1777 CA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Recensies
Vanmorgen vroeg boodschappen gedaan, daarna naar de fysiotherapeut en toen weer even wat vlees van de slager gehaald voor vanmiddag op brood normaalste gang van zaken word net aangesproken door de vrouw achter de kassa weer een plastic tasje? Ik sta met m'n mond vol tanden, en antwoord ik kom net van een afspraak af moet ik dan een tasje meenemen? En ik betaal dus het is volgens mij mijn zaak wat ik doe. Werd niet van harte genomen. Zal ook de chef van de desbetreffende dekamarkt aanspreken dat zulke opmerkingen niet gepast zijn. Al wil ik 100 plastic tasjes kopen, niet haar zorg lijkt mij! Gaat om de dekamarkt in Hippolytushoef.
Veelste duur, dat heb je met de enige super in een dorp. Zit een slager in die denkt dat die vlees met bladgoud heeft. Ter vergelijking bijvoorbeeld schouderham, bij die deka 2,85 en die echt wel de zelfde bij de ah 1,38. Dan bijvoorbeeld schutters bier. Bij de deka hippolytushoef 2,74 en de deka in den helder 2,49. Etc etc. Je moet er niet zijn om goed te winkelen, het is echt als het niet anders kan wat veelal is in een dorp. Personeel echt wel aardig alleen postnl verzending hebben ze geen training voor gehad denk ik, een brievenbus pakketje is raar daar uit mijn ervaring.
Ruime winkel, goed assortiment. Vriendelijk personeel.
Alle reclame artikelen waren voorradig. Niet elke Dekamarkt kan dat zeggen
Het jonge personeel mag wel iets meer ervaring opdoen met het te woord staan voor tijdens en na de aankopen. Oogcontact is vaak niet van toepassing. In steeds meer bedrijven zie je de oude versleten robots vervangen worden door de verjongde generatie. De laatste 2 jaar lijkt het wel of de personen "ontzield" zijn tijdens de "Cojona".. wie zal het zeggen? ---> The Matrix ‍
Mooie zaak, vriendelijk personeel.
Alleen jammer dat er niet genoeg parkeerplaatsen zijn voor de rest is het een ruime winkel
Een supermarkt waar je nagenoeg alles kunt kopen en in de winkel zit ook een keurslager.
Zeer nette super,ruim gesorteerd.Slagerij Ottens is altijd ruim gesorteerd,jammer dat er momenteel i.v.m. corona geen plakjes metworst liggen,dus haal ik iedere keer maar een halve worst. Anders niet iedere keer hoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid