facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DekaMarkt

DekaMarkt

Geschiedenis

DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op www.dekamarkt.nl.



"DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op onze website."
Adres: Korenbloem 51, 1689 RX Zwaag
Telefoonnummer: +31883135330
Stad: Zwaag
Route: Korenbloem 51
Postcode: 1689 RX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: DekaMarkt online, DekaMarkt folder, DekaMarkt Blokker, DekaMarkt aanbiedingen, DekaMarkt openingstijden, DekaMarkt assortiment, DekaMarkt Hoorn, DekaMarkt Apeldoorn
Recensies
Bij de producten van 3 halen en 5 euro betalen staan ook producten die iets meer kosten. Gekomen bij de kassa betaal je het volle pond en dus 2 euro meer omdat je 1 product er bij hebt zitten die 30 cent duurder is. Bij het teveel betaalde vwb Heineken bier aanbieding zou ik terug gebeld worden. Dit is nooit gebeurd. Hier heb ik toen 2x 3 euro teveel betaald. Kortom, deze winkel heeft wel een aantal verbeter puntjes.
De winkel is groot en voelt aan als een gezellige plek waar van alles te vinden is. Van een aparte planten afdeling, het cafe en de uitgebreide vers afdeling. De winkel is divers. Personeel is aardig en nooit het gevoel dat er haast is. Op een positieve manier. Woon er sinds kort en ben Amsterdam gewend. De prijzen zijn goed als je zoekt, lastig te beoordelen verder door de inflatie. Mis tot nu toe wel de moeten weg producten voor een zacht prijsje. Een winkel waar ik graag kom en zeker vaak zal zijn! De 4 sterren zeker verdient.
Grote winkel met goed aanbod. Niet duur. Ook is het Deka Cafe een aanrader
Ruime winkel met parkeergarage, helemaal top.
Beetje te vergelijke met onze ouwe deensupermarkten genoeg voorraad van alles
Lekkere koffie en broodjes voor hele leuke prijzen
Duur vergeleken met de lidl, makkelijk parkeren, nette winkel
Matig personeel staan veel te kletsen met elkaar vooral in het weekend
Vriendelijk personeel schoon redelijk geprijsd
Goede winkel. Uitstekend snelbuffet voor een lunch. Of wat dan ook
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid