facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DekaMarkt

DekaMarkt

Geschiedenis

DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op www.dekamarkt.nl.



"DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op onze website."
Adres: Middelweg 80, 1911 EJ Uitgeest
Telefoonnummer: 088 313 5220
Stad: Uitgeest
Route: Middelweg 80
Postcode: 1911 EJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Jumbo Uitgeest, DekaMarkt online, DekaMarkt bezorgen, DekaMarkt winkels, DekaMarkt aanbiedingen, DekaMarkt Amsterdam, DekaMarkt Apeldoorn, DekaMarkt folder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 768 meter Opvallend grote, want de enige supermarkt aan de oostkant van het spoor in Uitgeest.
Recensies
Opvallend grote, want de enige supermarkt aan de oostkant van het spoor in Uitgeest.
Het is niet écht mijn winkel. Ik kom er voor de reclames. Het fruit en de groenten zijn wel heel goed.
zaterdag om 14 uur de aanbiedingen weghalen die tot en met zaterdag lopen terwijl het druk is in de winkel. Begin de nieuwe aanbiedigen bv op maandag of dinsdag e iet op zondag
Hele prettige winkel en attenten personeel. Een winkel waar graag heen gaat.
Dit is wel de meest treurige Dekamart die ik ken. Ik was er vandaag 6 sept 2022 Aanbiedingen die al na 2 dagen op zijn. Meerdere schappen leeg. Aanbiedingen in de folder, niet zodanig als aanbieding aangegeven in de winkel. Supermarktmanager niet meer aanwezig, want ik dacht ik ga gewoon eens vragen hoe dit nu zit. Neem een voorbeeld aan de Deka in Limmen of Castricum. Ik snap nu waarom de Jumbo in Uitgeest goede zaken doet.
Ze hebben een heel irritant beleid dat je je tas moet open maken bij de caissière onder het mom dat er veel gestolen word...en dat In een dorp als Uitgeest. ja ja zeker Misschien eerst je personeel eens beter controleren of beter je producten beveiligen en niet de vaste klanten elke keer lastig vallen. En als je er wat van zegt geeft de manager dit antwoord: "dan ga je toch naar de Jumbo" Lekker slim bezig... zeker genoeg winst gemaakt dat ze van de klanten af wil ? Wij komen hier nooit meer door dit belachelijke beleid.
Mooie winkel vriendelijk personeel, voor al de assistent bedrijfsleider heeft ons goed geholpen
Leuke supermarkt vriendelijk personeel je wordt goed geholpen
Ik vindt de deka wel fijn en dan ga ik meteen even naar acion ook fijn.
Verschrikkelijke kassa bediening. Kom er al heel wat jaren maar de laatste twee jaar is het echt waardeloos. Geen snelheid lange rijen, wordt niet even bijgedraaid. Veel gepraat onderling. Als ik er even niet naartoe hoef dat meid ik deze winkel en ga naar de Jumbo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid