facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Degoedkoopstenl

Degoedkoopstenl

Info

DeGoedkoopsteNL is gespecialiseerd in smartphone & Tablet reparaties, Het verkopen van nieuw en refurbished toestellen, Abonnementen en Accessoires!



"Verkoop en reparatie van smartphones, tablets en accessoires. Tevens het afsluiten van mobiele abonnementen. We leveren particulier en zakelijk."

"Verkoop en reparatie van smartphones, tablets en accessoires. Tevens het afsluiten van mobiele abonnementen. We leveren particulier en zakelijk."
Adres: Noordplein 7, 2371 DA Roelofarendsveen
Telefoonnummer: 0718888442
Stad: Roelofarendsveen
Route: Noordplein 7
Postcode: 2371 DA



op zoek naar gerelateerd: Telefoon reparatie Roelofarendsveen, Degoedkoopstenl nl, Dp iphone, iPhone 12 Pro, iPhone 13 mini
Recensies
Perfecte service werd snel geschakeld deskundig personeel ga hier zeker vaker terug komen
Twee weken geleden een nieuwe iPhone gekocht. Kwaliteit is goed en fijne service. Je kan altijd langskomen als er iets mis is. Zit nog een goede garantie op ook. Aanrader!
Hier mijn scherm vervangen. Snel en goed geholpen. Bedankt . Update : scherm is al een maand aan het flikkeren. Jammer
Ik liep vandaag voor de eerste keer deze zaak binnen, werd direct geholpen, het overzetten van mn oude naar mn nieuwe telefoon had ik niet helemaal goed uitgevoerd, en zij hebben me prima geholpen. Top....
Ik heb hier mijn telefoon gekocht en ben er super tevreden mee! Werd bij binnenkomst meteen geholpen. Top service! Bedankt! Jullie zien mij hier zeker terug :
Ik kom al jaren bij dit bedrijf en denken echt met je mee en nemen goed de tijd voor je. Lekker bakkie koffie voor bij het wachten en goed advies.
Professionele telefoon zaak wat pas echt service en mooie prijzen aanbiedt. Alles netjes gedaan tot op de puntjes na. Topzaak!
Ondanks dat ik in Leiden woon rij ik voor al mijn telefoon zaken naar DP Telecom in Roelofarendsveen. De kwaliteit van de service hier is van een hoog niveau en er word altijd gekeken wat de klant nou echt nodig heeft. Geen dure verkopen maar puur service gericht.
Top bediening, goed advies en snelle reparatie. Telefoon met waterschade gebracht, niks in de cloud, dacht dat we alles kwijt waren. Alles terug gehaald, gelijk een nieuwe telefoon , alles over laten zetten. Helemaal top
Mooie winkel met vriendelijk personeel! Ben goed geholpen aan het juiste toestel. Gastvrijheid met goede service! Zeker een aanrader voor ieder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid