facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deer Mama Vegan Mylk & Burger Bar

Deer Mama Vegan Mylk & Burger Bar

Info

Vegan Mylk & Burger Bar

Adres: Ceintuurbaan 71, 1072EW Amsterdam
Telefoonnummer: 0202334882
Stad: Amsterdam
Route: Ceintuurbaan 71
Postcode: 1072EW


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00

Recensies
Heerlijk eten ! Alles is lekker ! en niet onbelangrijk alles is Vegan beter voor de Dieren ,de Planeet en onze gezondheid. Enige nadeel is dat het erg duur is en nu Vegan wat meer Mainstream word is dat niet meer nodig
Leuke, gezellige tent. Lekkere burgers & chicken+waffles! Enige teleurstelling elke keer is de friet, het lijkt wel alsof het te kort in de frituur zit. Gewoon net niet knapperig genoeg. Na de 3e poging besloten ze maar gewoon niet meer te bestellen. Ook lekkere milkshakes!
Heerlijk eten alleen wel erg prijzig. Ik kom er geregeld en wilde nu alleen een milkshake on the go. Maar er zat zo weinig in het was echt een beetje zielig.. 8 euro voor 10 slokjes milkshake.. beetje jammer:Eten: 4/5
Goed, mooi en goedkoop ! / Bueno bonito y barato.Eten: 5/5
Heerlijk!!! Uniek en vernieuwend menu, geweldige smaak combinaties, prachtig opgemaakte borden Fijne informele sfeer, clean en rustig interieur met de zachte kleuren. Vriendelijke bediening. EN DAT SOFTIJSSSSS OMG it had been so long and I have been waiting so long and now I wanna eat it EVERY day
Deer mama is een leuke plek. Het menu ziet er super goed uit en is erg van deze tijd. Ik ben hier een paar keer voor de pancakes geweest als ontbijt. Ze zijn erg lekker een echte aanrader. Het restaurant is erg leuk kleurrijk van binnen. Iedereen is vriendelijk en al het eten wordt hier ook vers gemaakt wat niet vaak voor komt bij andere tentjes in de pijp. Ik zou er zeker een keer heen gaan ook als je niet persee geinsterseerd bent in het vegan aspect.
Een geweldige plek voor plantaardige of veganistische taarten en koekjes. Ook als je iemand wilt laten zien hoe geweldig lekker plantaardig eten kan zijn, zou ik hier naar toe gaan. Ze hebben ook hartige dingen als vegetarische hamburgers maar vooral voor de zoetigheid is dit echt een omreis waard.
In 1 woord, geweldig!!! Update: een jaar later weer geweest, nog steeds top! Spontaan personeel en heel lekker gegeten Update2: weer een jaar later en ze stellen niet teleur. Milkshakes waren geweldig, nacho bucket was perfect, personeel was aardig, koffie was super en regenboog taart was ook erg goed!
Eten was erg lekker, je hoeft geen Vegan te zijn om hier te genieten. Naast dat het eten lekker was was het ook mooi en leuk geserveerd. Foto 1: Unicorn sundae Foto 2: BBQ hamburger met zoete aardappel friet.
Alles was zoals het hoorde te zijn: de salade was fris met interessante smaken, de tempeh lekker gemarineerd en gebakken, de frietjes knapperig en levendig geel. Daarnaast was de bediening hartelijk en attent. Buiten zit je aan een drukke weg maar de maaltijd zorgt voor genoeg afleiding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid