facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DEEN Supermarkten

DEEN Supermarkten

Geschiedenis

DEEN supermarkten is door de jaren heen echt een begrip geworden in Noord-Holland en Flevoland. Voor je dagelijkse boodschappen met een lage prijs, het beste vlees uit eigen slagerij, groente en fruit vers van de veiling, vers gebakken brood en banket en de mooiste bloemen en planten ga je gewoon naar DEEN. Sinds 2012 heeft DEEN supermarkten ook een eigen webwinkel. Boodschappen doen gaat nu ook gemakkelijk en snel op DEEN.nl! Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels, of op DEEN.nl.

Adres: Schoolweg 15, 1787 AV Julianadorp
Telefoonnummer: 0223 641 649
ln.need@ofni
Stad: Julianadorp
Route: Schoolweg 15
Postcode: 1787 AV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: deen supermarkten purmerend, deen openingstijden pasen, deen supermarkten hoorn, deen hoofdkantoor, deen online, deen folder, weekendacties deen supermarkten, deen slijterij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mitra Julianadorp Mitra Julianadorp 42 meter Een mooi assortiment, voor een goede prijs. Eigenlijk zou ik wel weer graag willen da...
Budget Food Julianadorp Budget Food Julianadorp 121 meter Je moet het hier echt hebben van de aanbiedingen. Overige artikelen zijn gelijk aan o...
SPAR Nederland SPAR Nederland 2 km ik werk zelf in de spar mensen zijn vriendelijk tegen ons top winkel
Recensies
UPDATE: Deen gaat sluiten op 5 oktober 2021 17.00u. om twee weken later weer open te gaan als ALbert Heyn. Wat we wellicht gaan missen is het enorme assortiment aan vegan vlees vermoed ik, het west fries brood blijft en ook de bloemen blijven. Het is jammer ik vermoed dat de AH het niet beter gaat doen. Maar we moeten het wellicht een kans geven. Het personeel kan blijven en zal de komende tijd mee lopen bij de AH en helpen in het ombouwen van de winkel. Vaarwel Deen. De keuze is kleiner geworden. Aanbiedingen minder interessant enz. Personeel is vriendelijk. Maar klant staat niet altijd op 1 bij vooral jeugdig personeel. Groente en fruit is vaak rommelig in beprijzing. Winkel is ook regelmatig niet schoon. Personeel loopt er aan voorbij.
Goed management,verse produkten. Onlangs een verse schap voor het brood. De winkel wordt nu gereorganiseerd en alles wordt nog breder opgesteld. Voorheen ook al een plezierige winkel om je boodschappen te doen. Dus dat wordt alleen maar beter!
Ruime supermarkt met een groot assortiment. Indeling niet heel logisch. Ruimte na het passeren van de kassa's wat vol. Veel parkeergelegenheid buiten het winkelcentrum.
Ruim gesorteerde supermarkt - fijne sfeer - prijs/kwaliteit is oké - heerlijk elke dag verse bloemen - staan er steeds weer prachtig bij.
Ruime opzet dus genoeg ruimte om te bewegen, ook met een rolstoel. Soms staan er te veel rekken met aanbiedingen in de paden, waardoor het met de rolstoel toch wat lastiger wordt maar het is te doen. Het gebeurt alleen wel regelmatig dat het gewenste product niet aanwezig is dus wat inkoop betreft valt er nog wat te verbeteren. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam alleen soms niet altijd even duidelijk aanwezig. Over het algemeen wel een prettige winkel om in te winkelen.
Redelijke supermarkt met voldoende keuze. Veel personeel is jong en onwetend maar wel altijd behulpzaam. Goed op de houdbaarheidsdatum letten want het gebeurt vaak dat artikelen tegen de tht zitten. Groente en fruit zijn vaak niet vers en soms zelfs al tegen bederven aan. Voor dat kun je beter de straat oversteken en naar de Lidl gaan, daar is het vele, vele malen beter. Zijn er aanbiedingen en je wilt daar van profiteren, ga vroeg want ga je in de middag kom je vaak te laat. Is de aanbieding niet meer voorradig dan kun je om een tegoedbon vragen. Kortom, het management kan beter. Soms lange rijen voor de kassa en vooral in de zomer als de Duitsers hier neerstrijken. Niet de goedkoopste supermarkt. Al bij al een kleine voldoende.
Wij waren afgelopen dagen in julianadorp vanuit Friesland. Ik vind Deen een super winkel, maar het werd mij nu onmogelijk gemaakt om daar de boodschappen te doen! De corona maatregelen werden slecht of zelfs niet nageleefd, geen afstand houden, enz, ben me echt naar geschrokken. Ook veel Duitse toeristen, daar zijn toch ook restricties?? Jammer, jammer.
Echt belachelijk druk vandaag!! Complete groepen die geen afstand houden. Verder veel producten niet in het assortiment of op. Witte basterdsuiker, glasnoodles, biologische aardappelen, glutenvrij cakemix, kokosyoghurt, speltbroodjes. Kar maar weggezet en boodschappen bij Albert Heijn gedaan. Wel overwegend behulpzaam personeel, lekker brood en mooie bloemen.
nooit meer. zeer onbeleefde service nogmaals dezelfde situatie. geen cultuur enorme luiheid voor alles ze hebben tijd voor lege discussies maar niet voor klantenservice. er zijn er 3 op de tribune en ik wacht een paar minuten op een gunst voor een van hen. veel situaties waarin buitenlanders slechter worden behandeld. Ik raad het niet aan
Was veels te druk vandaag. Midden op de dag werden schappen gevuld, inventaris geteld en andere werkzaamheden. Was echt heel veel personeel aanwezig die continu in de weg liepen of stonden of weer ergens een mand of kar lieten slingeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid