facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DEEN Supermarkten

DEEN Supermarkten

Info

Welkom op onze Facebook pagina van Deen Bangert Oosterpolder. Hier vindt u alle acties, aanbiedingen en overige informatie.

Geschiedenis

DEEN supermarkten is door de jaren heen echt een begrip geworden in Noord-Holland en Flevoland. Voor je dagelijkse boodschappen met een lage prijs, het beste vlees uit eigen slagerij, groente en fruit vers van de veiling, vers gebakken brood en banket en de mooiste bloemen en planten ga je gewoon naar DEEN. Sinds 2012 heeft DEEN supermarkten ook een eigen webwinkel. Boodschappen doen gaat nu ook gemakkelijk en snel op DEEN.nl! Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels, of op DEEN.nl.

Adres: Hollandse Cirkel 36, 1689 XE Zwaag
Telefoonnummer: 0229 263 568
ln.need@gnidielsfjirdeb_55
Stad: Zwaag
Route: Hollandse Cirkel 36
Postcode: 1689 XE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: deen supermarkten hoorn, deen hoofdkantoor, deen supermarkten purmerend, deen vacatures, deen online, deen folder, deen openingstijden, deen opmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 1 km Informatie Supermarkt DEEN Zwaag
Supersam Supersam 3 km Vertaald door Google Zeer goede honing, 100% natuurlijk, zeer vriendelijke service, h...
Recensies
Geweldige sfeer supervriendelijk personeel, duidelijk merkbaar dat ze weg gaan in het bijwerken van assortiment veel is er niet. Jammer dat de ruime paden volgepropt worden met veelal 1 of 2 euro displays Niemand in Zwaag wacht daarop. Daardoor is het nu vrijwel eenrichtings/winkelwagen-verkeeer.
Leuke winkel alles heerlijk vers. Je moet wel een beetje tempo shoppen..Er is buiten niet heel veel plek. Nog groetjes maar wel heel gezellig. Roy
Prima dorpssupermarkt. Groter en uitgebreider dan een gemiddelde dorpssupermarkt. Kan alleen wel een upgrade gebruiken, maar dat mag het bezoekpret niet bederven.
Waarom kom ik bij Deen ? Prettige zaak en zeer goede service ..leuke aanbiedingen .mooie en goede kwaliteit planten en bloemen..gebak is heerlijk evenals het brood. Worst en vleeswaren eet ik niet .dus geen mening .
Kleine Deen op de dorpstraat , altijd netjes. Altijd vrolijk personeel. Zo jammer dat de Deen winkels worden overgenomen. Ga Deen zeker missen!
Een iets kleinere Deen, maar altijd prima om te komen. Nog even van genieten zolang het nog Deen is.
Zo'n mooie en nette super, geweldig. Veel ruimte tussen de stellingen. Vriendelijk personeel.
Kleine Deen door de komst van de nieuwe deen in de b&o ga ik nu vaker daar heen. Meer voorraad en grotere winkel met een breder assortiment.
Jammer dat Deen verdwijnt. Ben niet zo gerust op de overname door AH.
Deen Dorpsstraat Zwaag. Helaas komt het vaker voor dat de aanbiedingsbroodjes saucijs, wordt , kaas etc begin van de middag al op zijn. Wel vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid