facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DEEN Supermarkten

DEEN Supermarkten

Geschiedenis

DEEN supermarkten is door de jaren heen echt een begrip geworden in Noord-Holland en Flevoland. Voor je dagelijkse boodschappen met een lage prijs, het beste vlees uit eigen slagerij, groente en fruit vers van de veiling, vers gebakken brood en banket en de mooiste bloemen en planten ga je gewoon naar DEEN. Sinds 2012 heeft DEEN supermarkten ook een eigen webwinkel. Boodschappen doen gaat nu ook gemakkelijk en snel op DEEN.nl! Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels, of op DEEN.nl.

Adres: Katwolderplein 1, 8011 BT Zwolle
Telefoonnummer: +31382038050
Stad: Zwolle
Route: Katwolderplein 1
Postcode: 8011 BT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Supermarkt Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jamaal Alsham Jamaal Alsham 1 km Algemeen goed winkel, alleen jammer dat sommige producten kwa prijs flink is gestegen...
Coop Zwolle Coop Zwolle 1 km Uw dagelijkse supermarkt voor al uw verse en voordelige boodschappen! 365 dagen per j...
Mitra Assendorp Zwolle Mitra Assendorp Zwolle 1 km Scheelt echt een hoop dat de vorige chef is vertrokken naar Suriname die kletste je a...
Coop Oldengarm Zwolle Coop Oldengarm Zwolle 3 km Net te duur, niet echt vriendelijk, brutale vakkenvullers, aanbiedingen kloppen soms ...
Slijterij en Wijnhandel Stroomberg Slijterij en Wijnhandel Stroomberg 3 km Tegen een goede prijs heerlijk lunchen
Albert Heijn Zwolle-Zuid Albert Heijn Zwolle-Zuid 4 km De winkel is verbouwd afgelopen jaar en biedt fantastische extra’s! Bij binnenkomst ...
Recensies
De heer Deen sr. opende in 1933 zijn eerste kruidenierswinkel, waarmee hij de basis legde voor het huidige supermarktconcern. De eerste zelfbedieningswinkel van DEEN Supermarkten werd gevestigd aan de Koepoortsweg in Hoorn in 1953. Met wervende teksten als "Bij DEEN kwaliteit no. 1" en "DEEN, zo voordelig is er geen" werd deze eerste officiële supermarkt al gauw een succes. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot ver buiten Hoorn, met inmiddels 82 filialen in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Utrecht.
Grote supermarkt met een breed vers aanbod waar je zelfs je ananas kan laten snijden en zelf pindakaas kunt maken.
Bij het binnenlopen zat ik al te zoeken naar winkelwagens of mandjes. Corona vereiste Deze stonden echter een beetje verstopt om de hoek. Ik had deze verwisseld van plek met de planten. Hier geweest in de ochtend voordat ik naar werk ging. Had gehoopt een lekker broodje of iets dergelijks te halen voor de lunch. Helaas had de bakker nog niks gemaakt en lagen er geen verse broodjes. Sfeer in de supermarkt is niet top, vergelijkbaar met meeste Boni's. Er stonden wel aardig wat leuke planten om uit te kiezen voor een prima prijs. Na werk ga ik nog even langs om iets leuks mee te nemen naar huis. Bovendien ook een leuk hoekje met aanbiedingen.
Nadat dit al bijna twee jaar lang mijn standaard supermarkt is kan ik toch wel zeggen dat het echt een geweldige supermarkt is. Deze Deen is goed verzorgd, het personeel is persoonlijk en vriendelijk en het is er altijd mooi schoon. Daarnaast heeft Deen altijd goeie prijzen, acties vooral acties! en aanbod wat op de laatste houdbaarheidsdatum voor iets minder weg mag. Het enige kleine minpuntje is dat sommige producten die je wel bij een Jumbo en AH zou vinden er niet te krijgen zijn. Ook is het op sommige momenten echt te druk, gelukkig kan ik hier op Maps zien wanneer dat is en kan ik het vermijden.
Woensdagavond 19.45 in de winkel. Werden aangesproken dat ze gingen sluiten. Prima, gestopt met boodschappen doen en naar de kassa. 1 klant stond voor ons, en moest nog inpakken. Onze boodschappen werden gewoon opgestapeld. Ik voelde me opgejaagd. Mijn vriend zei er wat van, beetje respect voor de klant om haar boodschappen in te pakken krijg je een bijdehand antwoord terug...We zijn al gesloten meneer geen ster voor Sterre!!
Was altijd bij de Jumbo in de AA landen. Wat een verschil in personeel, zo vriendelijk en behulpzaam en assortiment, schone winkel. In AA landen altijd klachten. Moet iets verder fietsen, maar heb het er graag voor over. Alle hulde.
Leuke supermarkt maar wel een bescheiden assortiment. Helaas blijken ook niet alle aanbiedingen aanwezig of ze liggen al an de winkel voordat de aanbieding in gaat zodat ik er naast grijp non good . Helaas een paar keer meegemaakt. Voor de food krijg je een coupon om het product op een later moment met korting te kunnen kopen. De winkel in Dronten is net wat groter en heeft volgens mij meer producten.
De winkel an sich is prima maar de prijzen zijn exorbitant hoog voor de kwaliteit. Ook hebben ze geen compleet assortiment. De mensen die er werken zijn over het algemeen vriendelijk en behulpzaam. Kan niet wachten tot dit ook een Albert Heijn wordt
Mooie winkel, vriendelijk behulpzaam personeel, ruim assortiment en goed bereikbaar, zowel met de fiets als met de auto. Automobilisten kunnen gebruik maken van de parkeergarage in het pand en krijgen hun kaartje vergoed bij de kassa. De winkel is mooi en ruim opgezet, maar ik heb zelf helaas nog geen logische volgorde of indeling kunnen ontdekken, dit is absoluut een verbetering waar Deen nog mee aan de slag moet want ik kom gemiddeld twee keer door de hele winkel voor mijn boodschappen, waar ik dat bij andere supermarkten nooit heb. Maar desondanks leuke winkel en leuk extraatje als je van pindakaas houdt, hier kan je echt verse pindakaas maken/kopen bij de automaat.
Ik begrijp de reviews van anderen niet helemaal. De meeste medewerkers zijn vriendelijk, echter geen idee wat ze verkopen. Als ik iets zoek moet er altijd een andere medewerker of 3 meezoeken. Winkel is duur; haal alleen de aanbiedingen. Als je contant moet betalen moet je altijd langs een oudere man grijze vaak sagerijnig caissièr. Helemaal als je geen kleingeld heb dan smijt hij iedere keer weer het kleingeld in mijn handen. Snap echt niet dat hij daar nog zit. Probeer dan ook altijd te pinnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid