facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DEEN Supermarkten

DEEN Supermarkten

Info

DEEN is al jarenlang één van de supermarkten met de hoogste klantentrouw van Nederland.

Geschiedenis

DEEN supermarkten is door de jaren heen echt een begrip geworden in Noord-Holland en Flevoland. Voor je dagelijkse boodschappen met een lage prijs, het beste vlees uit eigen slagerij, groente en fruit vers van de veiling, vers gebakken brood en banket en de mooiste bloemen en planten ga je gewoon naar DEEN. Sinds 2012 heeft DEEN supermarkten ook een eigen webwinkel. Boodschappen doen gaat nu ook gemakkelijk en snel op DEEN.nl! Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels, of op DEEN.nl.

Adres: Dorpsstraat 522, 1723 HG Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: +31226317660
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Dorpsstraat 522
Postcode: 1723 HG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 19:00

Recensies
Verse broodjes met veel aanbod. Nog geen kilometer verder staat dezelfde supermarkt..
Dinsdagavond stond ik in de rij voor de kassa. Voor mij stond een getint vrouwtje, een.winkelmedewerkster kwam naar dat vrouwtje toelopen en beschuldigde haar ervan dat ze op de grond gespuugd zou hebben. Ik heb dat verder niet gezien dus kan daar geen mening over geven maar het zou prettig zijn, als er nog eens iets gebeurd, dat de persoon in kwestie even apart genomen wordt zodat niet iedereen hier getuige van is.
Nette winkel. Goede service, uitgaande van ruime bezetting van personeel die erg behulpzaam en vriendelijk was. Ruim assortiment van producten. De Covid-19 voorschriften worden netjes nageleefd. Het was er prettig winkelen en ik voelde me er veilig. Wel een beetje prijzig!
Duurder dan de meeste concurrenten. Is slecht in het volgens de wettelijke regels werken. Ze vermelden voor veel producten geen kiloprijs, terwijl het wettelijk verplicht is. Ook is de verrekening van kortingen op de kassa bon onduidelijk. Het komt ook regelmatig voor dat kortingen niet of niet juist verrekend wordt. Dit is moeilijk te controleren. Ook komt het vaak voor dat producten met korting maar beperkt beschikbaar zijn lokkertjes en te kleine voorraad.
Ik ben zelf filiaal Hortensialaan in Heerhugowaard gewend, daar kan ik alles vinden, in dit filiaal snap ik de logica niet, maar volgens mij is alles wel aanwezig. Personeel is in ieder geval erg behulpzaam en vriendelijk
Prettige supermarkt. Grappig dat deze Deen supermarkt vlakbij een 2e Deen staat. Sommigen vinden dat raar, maar in de praktijk ben ik er wel blij mee! Het assortiment is niet helemaal hetzelfde tussen de twee winkels. Als iets op is in de ene Deen, dan kan ik het meestal nog bij de andere Deen kopen. Personeel is zeer behulpzaam.
Winkel met ongebruikelijke ingang, bloemen staan uitgestald voor de ingang op de stoep. Hierdoor wordt in en uitgaan lastig. Passanten moeten ook van dit stuk stoep gebruik maken. Positief is groot aantal parkeerplaatsen.
Goed en vriendelijk personeel. Alleen de huidige filiaal manager is tegen haar personeel niet goed. Ook andere leidinggevende zijn alleen maar buiten aan het roken en laten de jongeren al het werk doen.
De laatste tijd erg rommelig en te vaak dat ik producten tegen kom die over datum zijn. Ik ga steeds vaker bij andere winkels shoppen omdat het erger wordt.
De mensen die daar werken zijn altijd aardig en vriendelijk. Broodjes zijn altijd warm en erg lekker. En de schappen van blikken energy zijn altijd vol dus daar ben ik ook blij over
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid