facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deen Makelaars

Deen Makelaars

Info

In Deen Makelaars vindt u een betrouwbare en deskundige partner voor de aan- of verkoop van uw woning.

Geschiedenis

Een woning kopen of verkopen is een grote stap. Een succesvolle transactie geeft een voldaan gevoel, maar voordat het zover is zijn er verschillende hordes te nemen.

In Deen Makelaars vindt u een betrouwbare en deskundige partner voor de aan- of verkoop van uw woning.Maar ook voor taxaties en bedrijfsonroerend goed bent u bij ons aan het goede adres!

Deen Makelaars
sinds 1977 een begrip voor Hardenberg en omgeving.

Adres: Admiraal Helfrichstraat 7, 7772 BV Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: 0523 263 520
Stad: Hardenberg
Route: Admiraal Helfrichstraat 7
Postcode: 7772 BV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Deen Bedrijfsmakelaars, Deen Vastgoed Verhuur, Deen makelaars facebook, Markerichter 105 Hardenberg, Makelaar Gramsbergen, Stille verkoop Hardenberg, Funda Hardenberg, Lamberink makelaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lamberink Makelaars & Adviseurs - Hardenberg Lamberink Makelaars & Adviseurs - Hardenberg 327 meter Verstand van wonen, hypotheken én verzekeren.
Recensies
Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop deze makelaars ons probleem vakkundig opgelost hebben en daarna ons huis voor ons verkocht hebben. Het was een prettig en goed contact met de makelaars en de overige medewerksters.
Bij de koop en verkoop van onze woning zijn wij super goed en fijn geholpen door Deen Makelaars. Vriendelijk en duidelijk contact. Blij met de goede service!
Via kennissen bij deze makelaar gekomen, het team is zeer vakkundig en makelaar Wouter heeft zeer goede marktkennis. Door hem goed laten adviseren over onze woning en hij heeft de meest geschikte koper voor ons gevonden. De afhandeling in de digitale systemen van Deen Makelaars zijn ook zeer prettig, hiermee ben je altijd op de hoogte van de laatste documenten en gegevens en kun je makkelijk je persoonlijke documenten toevoegen. Kortom een betrouwbare en goede makelaar die met zijn tijd mee gaat. Wij zijn zeer tevreden en zouden Deen Makekaars zeer zeker bij anderen aanbevelen.
Het nieuwe project de Cirkel 2 adverteren en de suggestie wekken dat je een woning kunt kopen vanaf 75.000 terwijl het slechts om een kavel gaat vind ik zeer triest. Ze hebben nu de advertentie gewijzigd, en zullen dat nog wel een paar keer doen, maar wees gewoon duidelijk. Het gaat om een kavel!!! Het vermelden van een bouwnummer zonder de tekst dat het slechts om een kavel gaat vind ik misleidend.
Deen Makelaars heeft ons goed geholpen met de verkoop van onze woning. Wij zouden deze makelaar zeker aanbevelen.
Super tevreden over de dienstverlening van Deen Makelaars. In november 2017 hebben zij onze woning voor bijna de vraagprijs verkocht binnen een paar weken. Alle afhandeling was keurig geregeld. Vervolgens kochten wij via Deen een andere woning, dit werd allemaal netjes verzorgd en afspraken werden hier netjes nagekomen. Ik hoop nooit meer weg te hoeven uit ons nieuwe huis, maar anders laat ik dit zeker door deze makelaar doen!
Makelaar met verstand van zaken! Denkt goed mee. Kortom prima makelaar met aardige en vakkundige mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid