facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deelwerk-NOP

Deelwerk-NOP

Producten

Werkplek voor ZZP-ers, felxwerkers, MKB bedrijven tot 8 FTE. Maar ook gewoon voor 4 uur een werkplek met lunch en kosteloos WIFI/ Internet toegang



"Delen is vermenigvuldigen!Inspirerende vergaderzalen, vergaderlocatieDeelWerk-NOP biedt flex werkplekken aan. Daarnaast hebben wij 2 spreekkamers. We hebben diverse vergaderzalen. Vergaderzalen van 4 tot 150 personen.Binnen het pand van DeelWerk-NOP zitten meer huurders waar je altijd terecht kunt met vraagstukken.Door elkaar op te zoeken “deel” je jouw werk en versterk je elkaar. Laat dat nou net de kern zijn waar DeelWerk-NOP voor staat.Via onze website kun je je aanmelden op ons reserveringssysteem en kun je werkplekken vergaderzalen zelf boeken!"
Adres: Randweg 25, 8304AS Emmeloord
Telefoonnummer: 0623090857
ln.pon-krewleed@ener
Stad: Emmeloord
Route: Randweg 25
Postcode: 8304AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Deelwerk NOP biedt mij als ondernemer een uitstekende werk- en flexplek in een stille en mooie ruimte. Het internet is snel, het restaurant professioneel en de medewerkers zijn heel gastvrij!
Geweldige plek waar talent gezien wordt en je echt kan excelleren! Ruim voldoende vergader en lunch mogelijkheden aanwezig. Inspirerende plek, zo anders dan anders!
Deelwerk NOP is klantgericht en denkt met je mee. Ik maak graag gebruik van hun creatieve ruimtes!
Mooie ruimtes voor trainingen. Goede prijsverhouding. Ook de keuken is top
Hele lieve mensen werken daar. Warm bedrijf.
Netjes, vriendelijk En lekkere broodjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid