facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deek Automotive

Deek Automotive

Info

Deek Automotive is gespecialiseerd in het leveren en inbouwen van diverse comfort elektronica voor in uw auto of bedrijfsauto.

Geschiedenis

Deek Automotive is gespecialiseerd in het leveren en inbouwen van diverse comfort elektronica voor in uw auto of bedrijfsauto. Doordat wij al ruim 10 jaar ervaring hebben kunnen wij zonder problemen en met hoge kwaliteit uw comfort elektronica inbouwen. Denk hierbij aan:

- carkit
- alarm
- cruise control
- rear seat entertainment
- achteruitrij camera / parkeer hulp
- enzovoort

Om de kwaliteit van ons werk hoog te houden volgen we de nodige cursussen en houden het nieuws, die wij krijgen uit de markt en van onze leveranciers, goed bij.

Verder kunnen wij u adviseren in al uw vragen die u heeft omtrent de mogelijkheden van comfort elektronica in uw auto of bedrijfswagen.

Heeft u vragen, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel naar 06 51 84 20 84

Adres: Beurtvaart 13m, 9101 RB Dokkum
Telefoonnummer: 0651842084
Stad: Dokkum
Route: Beurtvaart 13m
Postcode: 9101 RB


Recensies
Deek Automotive heeft een audio upgrade voor mijn Volkswagen Transporter 6.1 verzorgd. Tijdens de werkzaamheden ben ik op de hoogte gehouden middels foto’s. Zeer tevreden over de uitgevoerde update, adviezen en communicatie. Transparant in de prijzen en producten. Vakman!
Op 9 november een dashcam laten installeren. Heel tevreden over de communicatie voor af gaande aan de afspraak. De dashcam is heel netjes geïnstalleerd dat was ons nooit zelf gelukt. Heel professioneel en vriendelijk, zeer tevreden. Ik raad iedereen Deek Automotive aan.
Prima bedrijf, werkt zorgvuldig en netjes, denkt oplossend mee én verricht op verzoek ook werkzaamheden die niet direct in zijn bedrijf/assortiment voorkomen. Hulde en zeer aan te bevelen.
Eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding, goede service. Aanrader!
Prima service en lekkere koffie
Netjes en schone werkplaats
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid