facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dee's trimsalon

Dee's trimsalon

Info

Het welzijn van uw hond staat bovenaan! In een rustgevende en prettige sfeer zorgen we ervoor dat u uw geliefde viervoeter weer als nieuw kunt ophalen.

Geschiedenis

Op deze Facebook-pagina kun je foto's bekijken van de trimsalon, de behandelingen, de eindresultaten en andere leuke kiekjes die gemaakt zijn in en rond de trimsalon!

Verder zal hier informatie gedeeld worden die interessant en/of handig is voor hondenliefhebbers of -eigenaren.

Adres: Holwortel 16, 8935 LH Leeuwarden
Telefoonnummer: +31646027892
Stad: Leeuwarden
Route: Holwortel 16
Postcode: 8935 LH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Trimsalon Almelo, Hondentrimsalon Arnhem, Katten trimsalon Leeuwarden, Hondentrimsalon Deventer prijzen, Honden trimsalon Alphen aan den Rijn, Hondentrimsalon Vroomshoop, Hondentrimsalon Dokkum, Trimsalon joan Vriezenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon Spetter Trimsalon Spetter 3 km De trimster waar Ria het over heeft ben ik. Er ontstond een discussie tussen de klant...
Hondentrimsalon Joan Hondentrimsalon Joan 5 km Het verzoek om onze hond niet te kort te knippen is compleet genegeerd. Resultaat: ee...
Recensies
Super ze is zo lief voor de hondjes en ze komen er altijd zo mooi vandaan , nu niet meer bij ons om de hoek maar we hebben het er voor over om een stukje te rijden om de teckeltjes te laten plukken .
De liefste en leukste Trimsalon. Met echt alle liefde voor de hondjes. Neemt de tijd en houd rekening met wat voor karakter je hondje heeft. Onze hond komt hier met veel plezier en gaat net zo enthousiast en blij weer mee naar huis.
Erg goed in haar vak. Zeer lief voor de dieren. Heb mijn honden nooit zo mooi terug gehad als bij deze salon. Echte aanrader.
Wat zijn wij blij met deze trimsalon. Dewey is ontzettend vriendelijk, gepassioneerd en erg goed met honden. Ons hondje ziet er altijd fantastisch uit na een bezoekje aan Dee's Trimsalon. Als het kon zou ik méér dan 5 sterren geven!
We zijn ontzettend blij met deze trimsalon. Er is veel persoonlijke aandacht en het hondje ziet er weer goed uit. Er wordt ook goed met ons hondje omgegaan en de prijs is zeer goed. Wij zijn en blijven tevreden vaste klanten.
Hele professionele omgang met honden en top resultaat
Mijn honden zijn gek op Dewey .
Dewey is top, gepassioneerd en deskundig.
Prima Trimsalon, levert vakwerk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid