facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decovista - design meubels en woonaccessoires

Decovista - design meubels en woonaccessoires

Info

TOMS DRAG design meubels en woonaccessoires, BOROWSKI glaskunst en C. JERÉ wandobjecten en cadeauartikelen voor wie van kleur houdt. Verkoop via de webshop decovista.nl of op afspraak op het vestigingsadres in Duiven.

Geschiedenis

Out of the Ordinary! Design meubels, woonaccessoires en kunstobjecten. Een bijzondere selectie aan interieur design objecten. Centraal staan de vrolijke kleuren van Toms Drag én de galeriewaardige, metalen wandsculpturen van Artisan House als tegenhanger voor schilderijen. Ook het topsegtment in glaskunst van Borowski en Elena is vertegenwoordigd, naast een ruime keuze in betaalbaar barok, speeldozen, museumreplica's, avondtasjes en andere leuke cadeauartikelen.



"Decovista is al meer dan 13 jaar hèt adres voor bijzondere interieurdecoratie. In de galerie/showroom zie je wanden vol exclusieve metalen wandsculpturen van Artisan House, glaskunst, kleurrijke Toms Drag beelden en kleinmeubelen voor wie een statement in zijn interieur wil maken. Daarnaast zijn er tal van andere mooie kunstobjeten.We ontvangen bezoekers in de showroom ná afspraak, vrijblijvend voor oriëntatie, directe verkoop of afhalen. Grote objecten kunnen worden thuisbezorgd.Decovista heeft tevens een webshop voor 24/7 online bestellingen.Onze lokatie:Marketing 20 D, 6921 RE Duiven bedrijventerrein Centerpoort Noord nabij de snelweg A12. In de buurt zijn ook Hotel-Rest. Van der Valk, een mega Intratuin, Makro en Hornbach."
Adres: Marketing 20 D, 6921RE Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)316 249759
Stad: Duiven
Route: Marketing 20 D
Postcode: 6921RE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cascando Cascando 273 meter Gepassioneerd team, prettige werksfeer, mooie producten
Ambius Nederland Ambius Nederland 390 meter Miranda, Jan en Bart van Ambius hebben weer prachtig werk geleverd! Zelfs mensen van ...
Sabien's schuurtje Sabien's schuurtje 567 meter Leuke kledingzaak, ook voor de iets grotere maat heeft ze voldoende keus.
Global Fires Global Fires 576 meter Sfeerhaarden, interieur, warmte en gezelligheid
Eyoba Eyoba 712 meter Onze ervaring met Eyoba Duiven is zeer slecht. Onbetrouwbaar, product niet geleverd e...
Composities met natuurlijke materialen Composities met natuurlijke materialen 2 km Handgemaakte (stoere) woondecoratie met natuurlijke materialen. Beschikbaar werk vind...
Max4Home.NL Max4Home.NL 2 km Prima geholpen door de mannen van max4home. Had vragen over een voeg. Ze wisten mij ...
VTH Kasten VTH Kasten 2 km VTH Kasten is uw kastenspecialist. Wij produceren en monteren o.a. schuifdeurkasten e...
IKEA Duiven IKEA Duiven 2 km Hele leuke winkel voor wat rond te kijken, word er ook fijn geholpen,alleen 1 minpunt...
Kroft Ecoservices Kroft Ecoservices 2 km Kroft Ecoservices is een specialist op het gebied van onderhoud, herstel en renovatie...
Lubbersss Interieuradvies Duiven Lubbersss Interieuradvies Duiven 3 km Helemaal super. Aanrader
Recensies
Het is duidelijk waarom deze kunstgalerie zo hoog gewaardeerd wordt: de snelheid van afhandelen, kwaliteit, service, het directe telefonisch contact en de behulpzaamheid hebben wij als uitstekend ervaren. Ik heb een paar keer met Ivonne gebeld en zij is zeer klantvriendelijk en houdt zich prima aan haar afspraken. Wij hebben begin maart "Alfred" het hert gekocht en het zou pas begin april geleverd kunnen worden. Ivonne heeft alles in het werk gesteld om het eerder te kunnen krijgen en dat is gelukt. Op 11 maart werd het bezorgd, netjes en degelijk ingepakt, met daarbij nog door haar extra verstrekte info m.b.t. o.a. de ophanging. Dat verdient een heel vet bloemetje!!
Ben heel hebberig geworden van al dat moois en leuks wat Yvonne in haar showroom had staan en heb een salontafel en ladenkastje bij haar besteld van Toms drag. We werden zeer gastvrij ontvangen en goed geïnformeerd over de geschiedenis van deze fraaie collectie. Levering erg snel en in goede staat ontvangen. Ook de nazorg verdient een welgemeend compliment. Nogmaals, hartelijk dank.
Ik ben een trouwe bezoekster van Ivonne's webshop en heb al vele kleine beeldjes besteld, maar deze keer gaat het om een wandsculptuur, Kaleidoscope! Prima verpakt en op de juiste tijd bezorgd en éénmaal uit de verpakking was ie nog veel mooier dan op de website... Hij ZWEEFT a.h.w. in de lucht; ik kan er wel naar blijven kijken!
Persoonlijk werden wij geïnformeerd over de bestelling en verzending. Maakt het een mooie ervaring ook via internet. Heel mooi en bijzonder bijzettafel mogen ontvangen. Bedankt !!
Decovista, prachtige spullen in de showroom, zeer de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Je wordt hartelijk ontvangen door Yvonne, kopje koffie, kopje thee, lekker rondkijken. Wij hebben wat items van Tom's Drag gekocht bij Decovista, alles perfect gelopen en niet te lange levertijd ook veel op voorraad. Helaas is er een item uit mijn handen gegleden en gevallen. Behoorlijk beschadigd. Na overleg met Yvonne is dit prettig opgelost een nieuw onderstel van het showroom model gekregen, zonder extra kosten. Service staat hoog in het vaandel. We gaan zeker nog wat kopen bij Yvonnen.
Gisteren hebben we Decovista bezocht. Wat een prachtige objecten! We hebben het kastje van Tom's Drag gekocht, dat we al op het oog hadden. We kregen ruim de tijd en gelegenheid om rustig rond te kijken, alle vragen werden duidelijk beantwoord. Goede service. Het kastje werd professioneel en zeer zorgvuldig ingepakt. We komen hier zeker nog eens terug voor een mooi glasobject van Borowski.
Wat een assortiment en vriendelijk ontvangst. Goed advies, wij zijn erg blij met onze aankoop. Als je iets bijzonders zoekt is dit het juiste adres.
Ik geef graag 5 sterren aan deze galerie. Een galerie met bijzondere en niet alledaagse objecten van hoogwaardige kwaliteit die je niet snel ergens anders tegen komt. Na een zeer vriendelijke ontvangst, kun je hier rustig rondkijken. Kan een bezoek zeker aanbevelen!
In de kleine galerij van Decovista mijn droomobject gevonden. Liefde op het 1e gezicht. We werden gastvrij ontvangen en met passie en kennis van zaken geholpen. Direct reactie op vragen en mails. Bedankt voor de goede zorgen!
De tafel is persoonlijk bij mij afgeleverd en voldoet aan maar in verwachtingen! Fantastisch!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid