facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decorama Kinderworkshops

Info

Op deze pagina vind je allerlei informatie over onze kinderworkshops en kinderfeestjes.
Ook plaatsen wij voorbeelden wat je kunt maken.
leeftijd 5-99 jaar



"Decorama is een familiebedrijf dat in 1998 is opgericht door Henk en Ineke. in 2009 heeft hun zoon Arjan het overgenomen en heeft flink geinvesteerd in goed personeel en machinepark waardoor wij nu bekend staan als de alleskunner in het bewerken van spiegel en glas.Voornamelijk maken we spiegel en glas op maat en decoreren wij dit met zandstralen of lasergraveren.U kunt bij ons terecht van hele kleine glasplaatjes tot spiegelwanden en monumenten. Of het nu om 1 stuk of 10.000 stuks gaat, dit is geen probleem.Daarnaast maken wij nieuw, restaureren en repareren glas in lood, wij kunnen dit ook voor u in isolatieglas plaatsen en dit in uw kozijn monteren.Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of uw idee te bespreken"
Adres: De Hoge Brug 24 A, 6581 AJ Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0246758758
Stad: Malden
Route: De Hoge Brug 24 A
Postcode: 6581 AJ



op zoek naar gerelateerd: Decorama Malden, Arjan decorama, Workshop glas graveren, Glas graveren Nijmegen, Facebook Decorama, Workshop glas smelten, Randlood
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winterfestijn Malden Winterfestijn Malden 966 meter Groots winterspeltakel met grote schaatsbaan op het Kerkplein In Malden
Recensies
Geweldig ! Glasplaatje heb je gemaaktBijzonder mooi , speciaal het jou gegeven advies, wat een mooie combinatie. Wij zijn blij verrast en wild enthousiast over de uitvoering, zorg die er aan besteed is en geleverde kwaliteit. Jos Steur
Prachtig raam gekocht hier met glas in lood erin. Ben er ONTZETTEND BLIJ mee!! Hartelijk dank en we komen zeker nog eens een kijkje nemen in uw mooie zaak. Dank ook voor uw tilhulp.
Retourzending gedaan in november. Product voldeed niet aan de verwachtingen. Ondanks meerdere mails geen reactie of terugbetaling ontvangen...
Opzoek naar een speciaal kado voor iemand of voor je zelf, iets uitzoeken of eigen ontwerp... je kunt het zo gek niet bedenken of Decorama kan het voor je maken. ik had zelf een ontwerp maar door personeel is mee gedacht en in goed overleg aangepast zodat het nog beter werd. netjes en vakkundig gemaakt. Kortom dikke aanrader!
Wat een held de eigenaar, voor onze vriendengroep gepersonaliseerde glazen besteld, en ondanks dat het kort dag was er alles aan gedaan om te zorgen dat alles compleet was voor een onvergetelijke dag. Bij decorama is het niet alleen de prijs, ook de kwaliteit en service is top!
bij Decorama de workshop glassieraden smelten met de hotpot gevolgd. Arjan geeft goede uitleg en er heerst een fijne ontspannen sfeer. Je gaat naar huis met de eigen gemaakte sieraden. Voor iedereen die een uniek stuk voor zichzelf wil maken, de kneepjes wil leren of gewoon een gezellige workshop wil volgen, alleen of met vrienden. Een aanrader!
Na een behulpzaam telefoongesprek kon ik de volgende dag direct langskomen om 2 champagneglazen te laten graveren. Door drukte was er helaas geen tijd geweest om mijn gemailde voorbeeld te beoordelen. Toch werd er direct tijd vrijgemaakt om aan de hand van dit voorbeeld een perfecte gravure te maken. Deze individuele klantvriendelijkheid in deze lage oplage vindt je niet vaak meer. Van de prijs viel ik stijl achterover, zo laag welteverstaan! Arjan en Anne, bedankt!
Super bedrijf. Ze nemen echt de tijd voor je en de kwaliteit van hun werk is echt geweldig!
Decorama heeft 2 spiegels van een gegraveerde foto voorzien. Is prachtig geworden en de ontvangers waren er erg blij mee. Geweldig leuk om cadeau te doen en te krijgen. Uitstekende service!
Arjan heeft mijn auto beletterd. Hij heeft me supergoed advies gegeven, nam de tijd voor me en heeft kwaliteit geleverd. Dit alles voor een nette prijs. Ik kan Decorama iedereen aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid