facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decor Son

Decor Son

Info

Decor Son is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring als groothandel voor vrijwel alle grote spelers in de Doe-Het-Zelf markt in de Benelux. De organi

Adres: ekkersrijt 1214, 5692AE Son en Breugel
Telefoonnummer: +31499483333
Stad: Son en Breugel
Route: ekkersrijt 1214
Postcode: 5692AE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Decor son linkedin, Vacature Decor, Www decorthuisbezorging nl, Decor son brekerzand, Decor Wall Design, Garden Elements, Decor son metselmortel, Decor isolatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Logistiek Online Logistiek Online 281 meter Logistiek online is dé online specialist voor het aankopen van logistieke middelen. H...
Van Rossum Installatie Van Rossum Installatie 349 meter Van Rossum Installatie realiseert water-, klimaat-, sanitair- en elektrotechnische pr...
Ferro Metaal Industrie BV. Ferro Metaal Industrie BV. 439 meter Ferro Metaal Industrie BV. voorheen Smederij Lasbedrijf Swinkels BV.
Alligator Plastics Alligator Plastics 2 km Sympathiek personeel. Zeker ingehuurd via carrière uitzendbureau?
Recensies
Nu ook met Tuinvisie showtuinen, prachtig aangelegd ideaal voor klein en groot budget.
Erg tevreden over de dienstverlening van Decor Son. Door omstandigheden moest een grote bestelling van Hornbach twee keer uitgesteld worden op de dag voor de levering. Twee keer was verzetten geen enkel probleem, goed opgepakt door vriendelijke werknemers!
Wat een trieste bedoeling zeg. Je moet als chauffeur zelf lossen omdat ze hiervoor geen personeel kunnen betalen. Gelukkig mag je gebruik maken van een elektrische pallet wagen maar de meesten doen het gewoon niet. Ook is het binnenin de loods en beetje heel erg vies en een beetje heel erg stoffig. Beetje jammer want het had zo mooi kunnen zijn.
Erg tevreden met de service. Via de Praxis antraciet tegels gekocht en een barbecue Westerland. Voor de levertijd heb ik de klantenservice gecontacteerd en deze gaven een tijdsbestek aan van 12 tot 2. Deze zending werd rond 1 uur bezorgd. Een erg nette tijd. Helaas was bij het uitpakken een onderdeel van de barbecue gebroken aangekomen. Na een erg net en vriendelijk gesprek met Rens van de klantenservice hebben ze dit onderdeel 2 dagen later nageleverd. De tegels zijn van goede kwaliteit. Deze liggen er nu al een aantal dagen in en ik ben erg tevreden met het resultaat. Wel zijn de tegels door de volle zon en temperatuur van 30° erg warm geworden. Toen ik hier op ging zitten waren deze toch wel erg heet. Maar dit zal normaliter geen probleem vormen. De BBQ is hierdoor wel overbodig geworden. Al met al een fijne lever ervaring en een prettig gesprek met de klantenservice gehad. Zeker een aanrader!
In de communicatie valt nog wel verbetering te halen. Wel prettig te woord gestaan. Echter leverdatum 2x uitgesteld op de dag zelf. Bezorging leek niet in voorraad, beide keren moest ik hier op eigen initiatief achter komen. 3 maal was scheepsrecht, partij netjes bezorgd.
Hele slechte ervaring met deze organisatie! Zij zijn in deze situatie hun afspraken niet na gekomen en hebben slechte service geleverd. Via BVA een veiling gewonnen met muurlijsten van Decorson. Vervolgens met Decorson afgesproken dat zij een maand later leveren, was geen probleem zij meneer want ze hebben alles op voorraad. Gisteren sleutel van nieuwe woning gekregen, vandaag belde ik Decorson op met de vraag wanneer ze komen leveren en geeft meneer aan dat ze überhaupt niet komen omdat ze niets meer hebben! Mijn geld? Ik kon zelf contact opnemen met BVA om daar achteraan te gaan!! Een fout maken is menselijk en ok, maar los het gewoon netjes op! In dit geval zit ik met het probleem. Ze hadden andere muurstrips kunnen aanbieden voor dezelfde prijs! Slechte service, afspraken niet nakomen, amateuristisch gehandeld!
Helaas een erg slechte service. Bestelling zal tussen 10.00 uur en 15.00 uur geleverd worden, en na een paar keer bellen steeds de belofte dat men hier voor 15.00 uur is. Om 15.15 uur opnieuw gebeld en krijg ik te horen dat het weleens 18.00 uur of later kan worden. Vrije dag naar de kloten, trilplaat gehuurd extra kosten, en mensen ingehuurd extra kosten nu. We hebben ze netjes de kans gegeven om net een compromis te komen maar daar hadden ze geen behoefte aan. Erg jammer. Eens maar nooit weer bij dit bedrijf bestellen.
Leveringstijden kloppen totaal niet met hun afspraken. Structuur in bedrijf loopt erg mank. Communicatie is hier ver te zoeken. Na herhaaldelijk opbellen was van vriendelijkheid ook geen sprake meer. Volgens ons te groot bedrijf dat pedalen zoek is.
Zeer slechte communicatie over de levering.Bestelling ging via de Karwei.Ook dit als klacht gemeld. Totaal geen reactie! Gemiste kans.... Voor ons nooit meer..
Zelden zulke slechte service mee gemaakt. Ik zou iedereen adviseren hier nooit iets te bestellen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid