facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decokay Kesler Zeist

Decokay Kesler Zeist

Info

speciaalzaak op gebied van verf, behang, ijzerwaren, glas en zonwering

Geschiedenis

De speciaalzaak op het gebied van woninginrichting.
In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.

Decokay Kesler biedt u toonaangevende trends tegen gunstige prijzen.

Adres: Voorheuvel 81-83, 3701 JD Zeist
Telefoonnummer: 030-6924314
Stad: Zeist
Route: Voorheuvel 81-83
Postcode: 3701 JD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kesler Decokay, Kesler Zeist openingstijden, Kesler Vuurwerk, Kesler Utrecht, Kesler Zeist vuurwerk, Kesler webshop, Verfzaak Zeist, Kessler
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My Home interieurs My Home interieurs 353 meter Mooi, kwalitatief prachtige spullen, zeer vriendelijke ontvangst. Een aanrader.
Plan Smit Plan Smit 818 meter Stoer in stijl, ontwerp en advies voor binnen en buiten
De Koning Woninginrichting De Koning Woninginrichting 2 km Nieuwe pvc vloer laten leggen. Goede adviezen bij aanschaf. Vakmannen die vloer hebbe...
Fleur & Geur Fleur & Geur 2 km Er Leuke plaats om kados te kopen
Barbara Kado & Interieur Barbara Kado & Interieur 2 km Mooie zaak, met nog leuker personeel!
Recensies
Wat een mooie winkel. Wat een verschillende artikelen. Ongelofelijk. Wat een aardig personeel. Een medewerker was zo vriendelijk op zaterdag om ons na te lopen. Dat was maar goed ook, ons artikel was veranderd, daardoor hadden wij het nooit gevonden. Compliment. EEN AANRADER.
Had een tweetal ruitjes nodig. Kon er gewoon op blijven wachten. Randen even schuren om de scherpte ervan af te halen was ook geen probleem. Klasse
Online hebben wij voor de kinderen klasse 1 vuurwerk uitgezocht. Sterretjes en o.a. knalerten. In overleg heb ik deze bestelling, een dag eerder opgehaald het was geen enkel probleem. Aangekomen in een mooi groot opgezette premium verf en doe het zelf winkel. Werd ik vriendelijk te woord gestaan en het was na het melden van het bestelnummer snel geregeld.
Goede en fijne zaak. Ik wil toch even uitleggen waarom ik hier ben geweest terwijl ik elders goedkoper uit was geweest. Ja, je kan via webshops dingen wat goedkoper bestellen. Maar dan heb je een product. Bij Kesler heb je vriendelijk en professioneel personeel rondlopen, die, het naar mijn idee ook echt leuk vinden je goed advies te geven over de producten die je koopt. Ze hebben er echt verstand van! Dit is het verschil in prijs met een webwinkel meer dan waard!!! Ik had spuitverf en blanke lak nodig, en heb in totaal met beide mensen die me geholpen hebben zo een half uur gepraat. Ze nemen gewoon de tijd voor je. En dat is het gewoon waard, de adviezen en tips die ze je geven, zonder dit had ik het bij voorbaat al fout gedaan! Ze kunnen alle soorten verf die je wilt hebben zelf maken, voor een alsnog schappelijke prijs! Koop je verf lak, kleuren etc niet online maar hier. Dat is het meer dan waard! Dit is wat een winkel waarde geeft boven een webshop.
De verfzaak met kundige medewerkers en ruim assortiment. Al jaren vast adres voor mij.
Ik kom hier graag en vaak. Vriendelijk personeel. Deskundig. Luistert. Geeft goede adviezen ook als ik beter een goedkoper schuurmachine kopen kan omdat de dure te zwaar voor me is. Ook een behangafdeling met exquise rolletjes. Let op. Rollen mogen niet geruild.
Voor een tweede verbouwing zijn wij weer hiernaartoe gereden. Professioneel personeel en super vriendelijk. Producten, tenminste wij zijn voor verf en kwastjes gegaan, zijn de beste kwaliteit.
Hier krijg je nog prima advies op verf gebied.
Prachtige winkel met een uitgebreid assortiment verf van hoge kwaliteit. Ze hebben de merken die je in de bouwmarkt en doe-het-zelf-winkel niet vindt. Ook voor advies kan je hier uitstekend terecht. Ik vind dit echt een winkel zoals ze tegenwoordig niet veel meer bestaan. Enorm pluspunt: parkeren mogelijk, direct voor de achterdeur.
Een winkel waar je goed advies krijgt en artikelen van goede kwaliteit worden verkocht. Natuurlijk kun je voor goedkoper naar de bouwmarkt, maar je kan het verschil echt wel merken. Zeker op het gebied van verven en schoonmaken. Zeer groot en compleet HG assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid