facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decokay

Decokay
Adres: Bentelosestraat 11, 7496 PE Hengevelde, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31547333331
Stad: Hengevelde
Route: Bentelosestraat 11
Postcode: 7496 PE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Decokay Sigma, Decokay verf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decokay Lentelink Hengevelde Decokay Lentelink Hengevelde 135 meter Slechte voorlichting en belabberde kwaliteit van zowel verf als behang.
Recensies
We zijn weer heel prettig geholpen bij onze vraag over raambekleding. Dit is een winkel waar je terug blijft komen. Zelfs vanuit Hengelo
Professioneel assortiment met kwaliteits verven. Kost wat maar dan heb je ook wat. 1 x extra schilderen kost meer. Personeel kennis van zaken. Bellen heel netjes terug als je daarom vraagt.
Een hele fijne winkel en op verf gebied altijd een goed advies
Hele slechte ervaring. Afspraak gemaakt om een nieuw raam te plaatsen. De schilder zou de volgende ochtend langs komen. Hele dag niet geweest. Bel je later op de middag waar of ze blijven. Krijg je te horen dat ze voorlopig ook niet kunnen. Conclusie, nee ik heb zeker geen goede ervaring helaas.
In een woord : vakzaak! Uiteraard niet de goedkoopste maar goed advies is wat geld waard. Mooie en goede producten en ruime keus.
Meneer Lentelink geeft aan dat ie geen behoefte heeft aan klanten die een klacht hebben. Misschien is het verstandiger de klant serieus te nemen en iets met de klacht te doen! Dat noemt men klantvriendelijkheid.
Slechte voorlichting en belabberde kwaliteit van zowel verf als behang.
Potje verf, rolletje behang en het beste advies. Wat wil een doe het zelfer nog meer
Goede service en kwaliteit voor de juiste prijs
Goede producten maar vooral ook goede adviezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid