facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decokay

Decokay
Adres: Molenstraat 77, 4731 HC Oudenbosch
Telefoonnummer: +31165330206
Stad: Oudenbosch
Route: Molenstraat 77
Postcode: 4731 HC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fabrieksverkoop Oudenbosch Fabrieksverkoop Oudenbosch 2 km Vandaag een stuk kunstgras gekocht in Oudenbosch. Na een korte uitleg van welke types...
Recensies
Heel fijne hulp. Goed advies. Goede kwaliteit verf. Wat je over hebt, mag je terugbrengen aan kwasten en bakjes. Vriendelijk personeel met hart voor het vak en de zaak.
Muren, plafond en inbetweens van Deco Mol. Schilder echt een vakman,en Frederique heeft de kleuren uitgezocht,en wat is het prachtig geworden!!!!!super blij mee, kan iedereen deze zaak aanbevelen. En hele lieve mensen,die meedenken. Top.
Wat een top zaak zeer goed geholpen en goed geïnformeerd kan het iedereen aanraden gr
Hele fijne speciaalzaak met vriendelijk personeel en een heel ruime keuze uit verf, behang, gordijnen etc. De verf waarmee ik mijn kozijnen geverfd heb blijf heel lang goed, echt een verschil met wat ik daarvoor bij de bouwmarkt haalde. Het personeel geeft ook goede tips over de voorbereiding en het goed aanbrengen van de verf. Ik kom hier beslist weer mijn spullen halen!
Goede service, wij zijn vriendelijk geholpen en hebben heel goed verfadvies gekregen. De styliste s die aan huis komen doen het ook geweldig, heel blij mee, ons huis is prachtig geworden, vooral de Engelse verf van Painting the Past is schitterend !!
Heel fijn geholpen, goed advies, gezellige, gemoedelijke sfeer.
Denk je naar een speciaal zaak te gaan waar ze vakkundig zijn wordt je gelijk weg gewerkt uit de winkel ! Had nog geen eens de kans om mijn vraag via foto's uit te leggen ! Wordt gelijk gezegd kunnen we niet en hebben we de mensen niet voor ! Misschien had de mevrouw het te druk met haar telefoon gesprek. Wat een service zeg maar niet heus.
Top service!! Ze staan echt voor je klaar en denken ook mee met je.
Prachtige mooie en goede zaak klant vriendelijk ik heb er zelf geen slechte ervaringen mee.
Klantonvriendelijk, hier kan je pakketje liggen. Staat gewoon bij de ingang van de winkel, dus iedereen kan zo je pakketje pakken en ermee weg lopen. Erg slecht dit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid