facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decokay Donkersloot Oud-Beijerland

Decokay Donkersloot Oud-Beijerland

Info

Speciaalzaak op gebied van verf, behang, gordijnen, vloeren, ijzerwaren, gereedschappen, kastwanden en zonwering.

Geschiedenis

De speciaalzaak op het gebied van woninginrichting.
In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.

Decokay Donkersloot biedt u toonaangevende trends tegen gunstige prijzen.



"Decokay Donkersloot bestaat al meer dan 50 jaar en we zijn in die periode uitgegroeid tot dé speciaalzaak van Oud-Beijerland en omstreken op het gebied van verf, behang, gordijnen, zonwering, vloerbedekking en kastwandsystemen. We staan in de regio bekend om de goede vakkennis, het uitgebreide assortiment en prima service. Onze adviseurs geven u een eerlijk en gedegen advies, uiteraard ook eventueel bij u thuis. Tapijt, pvc-vloeren, laminaat, gordijnen en raamdecoratie worden gratis ingemeten.Onze eigen servicedienst zorgt voor de stoffering en montage, zodat u verzekerd kunt zijn van een mooi eindresultaat. Wij hopen u binnenkort in onze winkel te mogen begroeten."
Adres: Molendijk 38, 3262 AK Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186612031
Stad: Oud-Beijerland
Route: Molendijk 38
Postcode: 3262 AK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Behang Oud-Beijerland, Donkersloot tapijt, Hubo Oud-Beijerland, Decokay Groningen, Decokay Hoorn, Decokay van Wees, TV kopen Oud-Beijerland, IJzerwaren Oud-Beijerland
Recensies
Verkeerd gemeten door medewerker waardoor behang en lijm overbleef die niet terug gebracht kon worden. Geen andere oplossing mogelijk
De afgelopen periode heel wat verf bij Donkersloot besteld. Hiernaast ook gordijnen bij ze gekocht en de vloerbedekking laten aanleggen door Addy. Bij alles super goed geholpen en top gecommuniceerd. Addy heeft ons zelfs nog geholpen met het de afmetingen van onze raambekleding in de woonkamer welke we eigenlijk elders gingen bestellen en ons dan toch aanbieden te helpen zodat we de goede bematingen hadden!. Kortom, heel tevreden!
Goede service voor mengen van verf. Prijs actie 30% korting op adviesprijs in lijn met internetwinkels.
Wil je deskundig en vriendelijk geholpen worden en wil je wat te kiezen hebben ga dan naar deze zaak. Behangboeken te over, diverse verfmerken waaronder sikkens en pure & original onze favoriet en nog veel meer voor de aankleding van de woning. Aanrader!
Belachelijk woensdag naar deze winkel gegaan. Bij aankomst bij de winkel was alles afgesloten aan de voorzijde. Gebeld en de medewerker of eigenaar vertelde dat er alleen per afspraak wordt gewerkt, belachelijk sta je daar vanuit Spijkenisse. Zet op internet dat u gesloten bent!!
Fantastisch geholpen door Jennifer, de styliste. Dikke pluim voor haar. Ons nieuwe huis wordt over een poosje helemaal top
Mijn keuze voor Decokay is het persoonlijke prettige advies en hulp bij de producten die je nodig hebt. Daarbij de prachtige artikelen die ze aanbieden.
Ze nemen echt de tijd voor een vakkundig advies
Wij hebben raamdecoratie hier gekocht. Arthur is zeer professioneel en klantgericht. De man die het kwam installeren net zo goed.
Uitstekende ervaring met de firma Donkersloot. Tapijt werd verwijderd tegen betaling en netjes afgevoerd. Het laminaat is prachtig gelegd en afgewerkt dankzij Addy en Jaap. Heel erg bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid