facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decogarden Sint Oedenrode

Decogarden Sint Oedenrode

Info

Exclusieve tuinmeubelen(eigen ontwerp)mooie mflor voor serre's en vakantiehuizen. Kijk op www.decogarden.nl

Adres: jane addamsstraat 3, 5491 DE Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0736431829
Stad: Sint-Oedenrode
Route: jane addamsstraat 3
Postcode: 5491 DE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inklapbare picknicktafel Inklapbare picknicktafel 668 meter De slimme inklaptafel Van bank naar picknicktafel en weer terug in een handomdraai! H...
Recensies
Wij wilden een grote tuintafel kopen en waren diverse tuinmeubelwinkels afgegaan. Nergens konden we slagen, of de tafels waren gammel of veel te prijzig. We hadden de moed al opgegeven en terwijl we langs een bedrijventerrein reden stond daar een bordje langs de weg, nu tuinmeubelen show. Zo kwamen we terecht bij DecoGarden in St. Oedenrode. De winkel, midden op het bedrijventerrein, is niet al te groot maar heeft een ruim assortiment tuinmeubelen en de prijs is heel redelijk. De eigenaar is trots op zijn bedrijf en straalt dat ook uit. Onze tafel is netjes thuisbezorgd en staat nu te pronken ik onze tuin. Wij kunnen deze zaak aanbevelen!
Goede service. Erg gastvriendelijk, je word hier goed geholpen! Prijs kwaliteit is goed. Hele mooie tuinset van goede kwaliteit.
Mooie tuinset gezien online bij Decogarden en ook gekocht nadat we langs zijn geweest in de showroom. Ontzettend goed, vriendelijk geholpen door Ryan.
Lang rondgelopen maar niemand die ons kwam helpen. Oogt vrij klein maar hebben het behoorlijk volgepropt. Had er geen goed gevoel bij.
Erg goede winkel Goed geleverd vriendelijk personeel En goede kwaliteit Echt een aanrader!
Mooie zaak, goed advies, prachtige tuinmeubelen.
Leuke zaak! Exclusief assortiment tuinmeubelen.
Super service. Mooie degelijke en unieke tuinmeubelen!
Vertaald door Google Lokale winkel met meubels van zeer goede kwaliteit. Als u op zoek bent naar een mooie roestvrijstalen tuinset, dan bent u hier aan het juiste adres. Goede service, vriendelijk personeel. Origineel Local store with very good quality furniture. If you're looking for a nice stainless still garden set, this is the place. Good service, friendly personnel.
Vertaald door Google Topservice! Origineel Top service !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid