facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deco Zonwering, rolluiken en overkappingen

Deco Zonwering, rolluiken en overkappingen

Info

Kijk op www.decozonwering.nl voor al onze raamdecoratie, rolluiken, buitenzonweringen, terrasoverkappingen en horren!

Maatwerk met aandacht voor detail!

Geschiedenis

Deco Zonwering is uw specialist op het gebied van binnen zonwering & raambekleding, buiten zonwering, terrasoverkappingen, buitenleven, windvaste screens, horren en rolluiken. Wij verzorgen het meten, de montage en het compleet aansluiten en instellen van uw zonwering. Bezoek onze site of onze showroom voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Of bestel eenvoudig online topkwaliteit zonwering via onze webshop: www.decozonwering-shop.nl

Wij zijn dealer van diverse topmerken: Verano zonwering, Somfy, Stobag, Brustor, Renson, Heroal, Inside, Bece raamdecoratie, Vriesco, Zonnelux etc.

Deco Zonwering is sinds 2004 gevestigd aan de Nieuwstraat 19 in Heesch. In de moderne en heldere binnen- en buitenshowroom, is onze totale collectie overzichtelijk tentoongesteld. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom om u van persoonlijk advies te kunnen voorzien.

Assortiment
Ons assortiment bestaat naast zonneschermen, knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, pergolino zonweringen en screens -, uit rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen, horren en binnenzonwering. Deze laatste categorie, ook bekend als raamdecoratie, omvat rolgordijnen, jaloezieën, verticale lamellen, vouwgordijnen, duettes, plissés etc.

Vertrouwde merken
U treft bij ons de vertrouwde merken. In het geval van buitenzonwering zijn dat Verano, Brustor, Stobag, Somfy en Renson. In het geval van binnenzonwering zijn dat B&C raamdecoratie, Inside, Velux en Verano.

Eigen montage & service
Kwaliteits producten vragen om deskundige montage en service. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de oplevering zoals u dat wenst. Door een nette en vakkundige montage wordt een lange levensduur gegarandeerd.

Openingstijden showroom:
Vrijdag van 13.00u tot 18.00u en zaterdag van 10.00u tot 15.00u
Maandag t/m donderdag ontvangen wij u graag op afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u hebben om een goed advies te geven. Een bezoek buiten deze tijden om is in overleg mogelijk.



"Bent u op zoek naar binnen- of buitenzonwering en zoekt u een erkend Romazo specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!In onze moderne binnen- en buitenshowroom van 550m2 kunt u alle zonweringproducten, zowel voor binnen als voor buiten, op uw gemak bekijken.In onze buitenshowroom hebben wij diverse terrasoverkappingen compleet aangekleed om u een goed beeld te geven van alle mooie opties.Na een goed advies op maat, verzorgen wij het meten, de montage en het compleet aansluiten en instellen van uw zonwering. Bezoek onze showroom voor meer informatie of een vrijblijvende advies op maat.Wij zijn dealer van diverse topmerken zoals; Somfy, Stobag, Verano, Brustor, Weinor, Heroal, Inside, Bece, Vriesco, Zonnelux, Unilux."
Adres: Nieuwstraat 19a, 5384 TC Heesch
Telefoonnummer: 0412 480 490
Stad: Heesch
Route: Nieuwstraat 19a
Postcode: 5384 TC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Terrasoverkappingen Oss, Deco screens, Rolluiken blog, Nieuwstraat 19a Heesch, Zonwering Herpen, Blog zonwering, Zonwering maximale breedte, Overkapping tuin Heesch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers 2 km Volg de Woonsfeermakers en laat u inspireren bij handige, praktische en originele opl...
Recensies
We wilden een motor in laten bouwen in een bestaande zonwering. Die was al heel oud. Aan de hand van foto's kon men bij DECO zeggen dat dat wel kon. Het zonnescherm hoefde niet vervangen te worden. Men was ook heel duidelijk in de prijs. Bijzonder was dat men heel erg meedacht wat betreft de planning Dat lag ivm de fysieke gesteldheid en leeftijd van de bewoner ingewikkeld. Men begreep dat goed en Deco heeft zich goed aan de afspraak gehouden. Volgens afspraak het oude scherm van een motor voorzien. Zeer prettig en duidelijk bedrijf!
Onlangs hebben we rolhorren en rolluiken laten plaatsen door Deco Zonweringen. In de ruime nette showroom zijn we heel goed door Casper geholpen. Goed advies en tips. We wilden oa rolluiken op onze dakkapellen laten plaatsen maar omdat we zonnepanelen op het dak hebben moesten die eerst verwijderd worden. Ook met dat "probleem" zijn we goed geholpen. Het plaatsen ging vlot en alles is heel netjes gedaan. Bedankt voor jullie service!
Uitstekend geholpen door Deco. Afgelopen week zijn de screens geplaatst. Een ochtendje werk voor twee ramen, 2 deuren en 4 dakramen. Deco was eigenlijke de enige partij die echt met ons meedacht om een oplossing te bedenken en te realiseren.
Deco Zonwering heeft ons geholpen met het resetten en instellen van ons luifel. Zij stonden graag voor ons klaar, ondanks dat wij het luifel daar niet gekocht hebben. Dit hebben zij zelfs kosteloos voor ons uitgevoerd! Goede service en vriendelijke medewerkers.
Deco heeft dit jaar een prachtige glazen overkapping aan ons huis geplaatst. Bij het eerste contact met André hebben we zeer goed advies gekregen en zijn we gezamenlijk tot een goed ontwerp gekomen. Sowieso was het contact met André en Gerwin zeer prettig en werd ons steeds vakkundig advies gegeven. De praktische uitvoering was ronduit geweldig! Gerwin heeft zeer secuur alles uitgemeten en geadviseerd en het plaatsen gebeurde ook met de nodige secuurheid, maar ook netheid. Zeer vriendelijk, gezellig en vooral ook kundig personeel. Perfect gezet en alles ook erg netjes opgeruimd! Rob, Fons, Sven en Robin hartelijk dank voor de perfecte plaatsing! Kortom: wij zijn super tevreden klanten met inmiddels een prachtige overkapping/tuinkamer met glazen schuifdeuren, bovenzonwering en screens, die ronduit kwaliteit uitstraalt! André en Gerwin bedankt, we prijzen jullie bedrijf graag en met een gerust hart bij anderen aan!
Samen met de buren mooie Weinor zonneluifel / terras overkapping laten zetten. Vanaf het moment dat we in de showroom binnen kwamen een goed gevoel, open en eerlijke sfeer, denken in mogelijkheden niet in problemen. Ook tijdens het plaatsen erg professioneel team, weten waar ze mee bezig zijn, werken netjes, schoon, rustig en gezellig. Ze stralen uit dat ze zelf ook genieten van het product dat ze leveren. Top prestatie.
Goed geïnformeerd over zonneschermen, ruime keuze en concurrende prijzen. Als de installatie en afhandeling ook goed is komt er nog een ster bij
Goede voorlichting van André. Goede prijs ook. Fijne mannen die de zonwering komen hangen. TOP. We moeten nog ervaren hoe het gaat omdat er nu nog geen zon is :- en we hebben de zonwering pas.
Prachtige zonneluifel laten hangen door dit proffesioneel bedrijf. Doordat wij een afwijkende breedtemaat wilde met een elektrische volante kwamen wij uit bij Deco Zonwering. Zij hebben ons goed geadviseerd m.b.t. kleurstelling en maat. Ook is er vooraf een grondige berekening gemaakt voor de bevestiging vanwege het enorme gewicht. Het was het wachten waard, het resultaat is fantastisch.
Afgelopen week heeft Deco een Plaza Viva zonwering bij ons geplaatst, het resultaat is prachtig en past perfect bij de uitstraling van het huis. Het hele proces van advisering tot plaatsing is soepel verlopen. We hebben heldere en vakkundige informatie gekregen over de mogelijkheden en prijzen. Tijdens de afspraak in de showroom nam André rustig de tijd om alles uit te leggen en was er alle gelegenheid om vragen te stellen. Het opmeten gebeurde heel zorgvuldig en ook tijdens het plaatsen van de zonwerking is netjes en secuur gewerkt. Zelfs het gras werd keurig teruggelegd om de palen, dat hadden we echt niet verwacht. Naderhand kregen we een uitleg over het onderhoud en een instructie op papier, erg handig. Alles verliep in een fijne sfeer met vriendelijke, vrolijke medewerkers, we hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid