facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deco Greens

Deco Greens

Info

Deco Greens Online Kunst Planten Bomen Palmen en Bloemen is de grootste Online Webwinkel van Europa met meer dan 6000 producten uit voorraad leverbaar !

Geschiedenis

Welkom op Deco Greens.

Elke dag wordt onze website voorzien van nieuwe producten. Uiteindelijk zal u meer dan 5000 verschillende kunst bomen en planten en ruim 6000 stuks potten/bakken aantreffen en hebben dan ook het grootste assortiment van NL.

Zoals u kunt zien staan nog lang niet alle producten in de categorieën ingedeeld, vele producten zijn helaas nog niet ingevoerd maar al wel leverbaar.

Ruim 90% van al potten/bakken kunt u al inzien. Onderaan de website bij Documentatie en Downloads hier vind u verschillende mooie folders van onze collectie. Wilt u prijzen weten mail ons of bel voor nadere informatie.

Mocht u een bepaald product zoeken, (wij kunnen nog ruim 25.000 andere kunstbomen en planten leveren) laat dit dan even aan ons weten per mail, wij zetten dan met voorrang dit product speciaal voor u direct op onze website.

Tevens kunnen wij voor u combinaties samen stellen. Wenst u een bepaalde kunstboom of -plant in een bepaalde pot of bak. Wij kunnen dit voor u samen stellen en afwerken met bijvoorbeeld Franse Boomschors. Dus mail of bel ons en wij maken het voor u klaar.

Mocht u speciale wensen hebben en u kunt de bomen of planten niet vinden op de website! Mail ons dan uw wens en wij gaan kijken en zoeken voor u. Dat scheelt u een hoop tijd en wij weten de beste weg voor de beste prijzen.

Bedankt, het Deco Greens Team.



"Kunstplanten Kunstbomen Nep planten webwinkel Kunstplanten4all BVBij Kunstplanten4all koopt u kunstplanten direct bij de Groothandel, Uw voordeel t.o.v. de normale winkelprijs is dus minimaal 30% !Op onlinekunstplanten nl verkopen wij direct aan Particulieren, Bedrijven en WederverkopersU vind bij ons alleen project kwaliteit Kunstplanten, deze kwaliteit is geheel anders zoals u wellicht nu kent en is dan ook niet in normale winkels te koop.De meest gehoorde eerste worden van de klanten in de onze kunstplanten showroom is dan ook ? Dat kunstplanten zo mooi en echt konden zijn wisten we niet!Bezoek onze webshop.Wij verkopen rechtstreeks uit onze groothandel aan particulieren en bedrijven en wederverkopers"
Adres: Kanaaldijk 84, 6956AX Spankeren, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0575-469181
Stad: Spankeren
Route: Kanaaldijk 84
Postcode: 6956AX



op zoek naar gerelateerd: Valse planten voor buiten, Kunstbloemen voor buiten UV-bestendig, Tropische kunstplanten voor buiten, Nep Hangplanten voor buiten, Plantenbak met kunstplanten, UV bestendige kunstbloemen, Kunstplanten Limburg, Kunstplant groot goedkoop
Recensies
geen goede service en je mag geen producten terug brengen
slechte kwaliteit en geen geld terug
Vertrouw de negatieve recensies hieronder niet. Die mensen zijn denk ik niet eens klant bij dit bedrijf.... levert gewoon correct zoals ik hieronder ook al schreef. Goede producten.
Super webwinkel. Levert snel en goed. Mooie kunstplanten tegen correcte prijzen
Top kwaliteit en snelle levering! 5/5
Geweldig is het je kan er allemaal kunst kopen en met de kerstdagen ook kerstbomen ze zijn nu al te koop
De keuze is reuze!
Vertaald door Google Ik heb een paar planten besteld via de website. de planten leken totaal niet op de foto. de kwaliteit was slecht, het voldeed niet aan de beschrijving. toen ik om terugbetaling vroeg, werd ik genegeerd, dus probeerde ik het bedrijf te bellen. De man die de telefoon opnam was super onbeleefd en liet ons het product niet ruilen of het geld terugkrijgen. Ik schrijf normaal gesproken geen beoordelingen, maar dit bedrijf heeft me opgelicht!!!! KIJK UIT verzending was duur Origineel I ordered a few plants from the website. the plants did not look like the picture at all. the quality was bad it did not fit the description. when I asked for a refund I was ignored so I tried calling the business. The man who picked up the phone was super rude and did not let us exchange the product or get the money back. I normally do not write reviews but this business scammed me !!!! LOOOK OUT shipping was expensive
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid