facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decathlon Nederland

Decathlon Nederland
Adres: NCB-weg 14, Best
Telefoonnummer: +31499365080
Stad: Best
Route: NCB-weg 14


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 21:00
Dinsdag: 09:30 - 21:00
Woensdag: 09:30 - 21:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Decathlon Amersfoort, Decathlon Breda, Decathlon Best telefoonnummer, Decathlon Best adres, Decathlon Groningen, Grootste Decathlon Nederland, Decathlon Arnhem, Decathlon klantenservice
Recensies
Super snelle en fijne service wanneer je iets via de WhatsApp besteld in deze coronatijd. Dank je wel Jeroen van Team Decathlon Best!
Super goede winkel voor degelijke sportartikelen. Middenklasse kwaliteit voor een lage prijs. Beste prijs/ kwaliteitverhouding in sportartikelen. Een aanrader voor de startende sporter, maar ook wij als praktijk kopen wel eens materiaal.
Grote winkel veel spullen voor niet al te veel geld, niet alles is van goede kwaliteit.
Zeer vriendelijk en behulpzaam en kennis van zaken. Corona veilig!
Uitgebreid assortiment en goede prijs. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kom altijd met meer thuis dan gepland.
Veel keuze, goede prijs kwaliteit verhouding. Als je echte topproducten wil, dan naar de echte specialist. Maar voor de doorsnee klant wel goed.
Op sport gebied alles te koop, alleen voor service zijn ze niet zo behulpzaam.terwijl de Essics schoenen pas 6 maanden oud waren.
Waar ik voor kwam was niet op voorraad. Via internet bestellen was het advies, maar ja dan kost het me verzendkosten!! Daar word ik niet vrolijk van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid