facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deborah Smaal Hair Transplantation

Deborah Smaal Hair Transplantation

Info

Privékliniek voor haartransplantaties waar passie en perfectie zorgen voor onovertreffelijk resultaat.. In zeer exclusieve setting waar alles mogelijk is.

Geschiedenis

Privékliniek voor haartransplantaties

Adres: Höfkestraat 11, 6241CS Bunde (Limburg)
Telefoonnummer: 0031437200840
Stad: Bunde
Route: Höfkestraat 11
Postcode: 6241CS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Deborah Smaal ervaringen
Recensies
Deborah is erg behulpzaam en vriendelijk. Ze probeert je oprecht zo goed mogelijk te helpen, ook als dat misschien voor haar uiteindelijk minder 'gunstig' is. Zeer goede service!
Consult gehad bij Deborah, duidelijke uitleg en klant die centraal wordt gezet i.p.v het commerciële aspect. Zelfs als blijkt dat een behandeling beter pas in een later stadium kan worden uitgevoerd, neemt Deborah nog alle tijd voor je. Aanrader!
Deze dame heeft niet alleen het woord service uitgevonden maar is ook nog eens zo bwgaan met haar patiënten dat het lijkt alsof het haar eigen haar is. Wat een topper!
Geweldig locatie en super zaak!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid