facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DeBallonnenpret

DeBallonnenpret

Info

Ballonnendecoraties voor elk feest!
Voor vragen stuur gerust een pb!

Adres: Weidedreef 239, 2727 EG Zoetermeer
Telefoonnummer: 0651320055
Stad: Zoetermeer
Route: Weidedreef 239
Postcode: 2727 EG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Heliumballon Den Haag, Helium ballonnen Scheveningen, Ballon decoratie, Kant en klare ballonnen bestellen, Ballonnen service Rotterdam, Ballonnen Delft, Ballonnen bedrijf, Ballontoren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Party Feestartikelen Party Feestartikelen 2 km Online feestwinkel voor al je versieringen, feestartikelen, decoraties en kostuums.
Feesttent.nu Feesttent.nu 2 km Professionele opbouw en een snelle service zeker een aanrader voor als je wat wilt hu...
Recensies
Ik heb voor een mooie ballonnendecoratie heel goed advies gekregen van de eigenaresse, Sandra. Het was moeilijk kiezen want veel is mogelijk! Prijstechnisch gezien ben ik ook tevreden en zeker ook met betrekking tot klantvriendelijkheid! Ik vond het erg lief dat Sandra met mij meeliep naar mijn auto om te helpen. Een absolute aanrader dus!
Van de week ballonnen besteld, superblij waren we met de prachtige ballonnen! de ballonnen hebben zelfs nog 7+ dagen gehangen! De prijzen zijn voor elk publiek betaalbaar de eigenaresse heeft ons supergoed geholpen om alles mogelijk te maken en met ons mee tedenken op elk gebied! Heel erg bedankt en bij het volgende feestje ziet u ons zeker terug!!
Bedankt ballonnenpret!! Bestellingen waren optijd geleverd en erg klantvriendelijk en alles verliep heel soepel. Zelfs de ballonnen waren goed kwaliteit want na een jaar kon ik ze nog opblazen en ze deden het nog prima.
Fijne communicatie, alles conform afspraak. Top!
Vertaald door Google topservice!!! Origineel top service!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid