facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zwetser By Day

De Zwetser By Day

Info

• Cafe de Zwetser Emmen by Day • Lunchen • Tapas • Borrelen • Feestjes • Arrangementen • Terras • Marktplein 1 Emmen •



"Café de Zwetser is de perfecte locatie gelegen in hartje centrum aan het Horecaplein van Emmen. Bij uitstek de plek om je vrienden te ontmoeten, heerlijk te lunchen, genieten van een diner, borrelen en dansen!Onze bartenders zijn allen bedreven en gepassioneerd met hun product bezig en doen telkens weer hun uiterste best om je verblijf in De Zwetser zo aangenaam mogelijk te maken."
Adres: Marktplein, 1, Café de Zwetser, 7811 AM Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591653337
ln.restewzed@ofni
Stad: Emmen
Route: Marktplein, 1, Café de Zwetser
Postcode: 7811 AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koffie en theehuis Melange Koffie en theehuis Melange 101 meter zou blij zijn als jullie weer open zouden zijn
Subway Emmen Notaris Oostingstraat Subway Emmen Notaris Oostingstraat 203 meter Troosteloze uitstraling en de tafels worden niet eens ontsmet na elk bezoek i.v.m. co...
Chez Nous lunch & diner Chez Nous lunch & diner 267 meter Bij Chez nous hebben we heerlijk gegeten op het terras. De bediening was vriendelijk ...
Bakker Bart Emmen Bakker Bart Emmen 393 meter Verkoop van brood, eten van lekker vers bereide broodjes. Lekker koffie drinken op he...
La Cubanita Emmen La Cubanita Emmen 486 meter Vanwege corona-maatregelen zijn er twee "rondes", waarbij je tussen 17:00-1...
Recensies
Super goed gegeten en fijn personeel aanwezig. Heerlijk even gezeten met de kids en echt bijzonder goed gegeten, meer dan een aanrader! Mocht ik weer in Emmen zijn doe ik hier zeker nog een bakje koffie of een hapje eten. Wij hadden wat tosti,s een broodje hamburger met patat en een broodje carpaccio echt heel erg lekker.
Prima kaart om te eten. Voldoende variatie. Gekozen voor de tapas met z’n vieren. Vooraf werd aangegeven dat de tapas in twee keer zou worden opgediend. Alle koude gerechten als eerst en de tweede gang waren alle warme gerechten. Dat werd ons teveel in één keer. Achteraf verkeerde keuze vanuit onze kant. Leuke bediening die voldoende aandacht gaven. Goed kunnen eten maar de volgende keer zullen wij geen tapas bestellen.
Super gezellig zitten, lekker eten. Altijd weer genieten daar! Kindvriendelijkheid: Ze hebben kinderstoeltjes. Ook kan je warm water krijgen voor fles voeding of de fles in de magnetron opwarmen Speciale dieetwensen: Je kan van alles krijgen na wens
Fijn terras! We waren er s'avonds. Toen het frisser werd, werden er heaters aangedaan. Borrel plank voor 2 personen op de foto. € 9.95 pp. Bediening en service top!
Erg vriendelijk personeel Eten lekker en mooie porties Aanrader
Heb hier zondag gegeten en was erg teleurgesteld. Eerst op het terras gezeten om wat te drinken. Na de eerste ronden koste het erg veel moeite om weer een serveerster bij ons te krijgen om nieuwe drankjes te bestellen. Later naar binnen gegaan voor het avond eten en ook dit was erg teleurstellend, alles kwam lauw aan. Er zat ook nog een gigantische barst in het bierglas dat ik had gekregen en na het eten kwam er ook niemand meer langs om te kijken of we nog iets anders nodig hadden.
Vandaag twee keer dit terras bezocht. De eerste keer voor koffie met gebak, de koffie en vlaai zijn heerlijk maar de lemon cheesecake is super lekker! Toiletten zijn schoon en de bediening is vlot en vriendelijk. Bij het tweede bezoek de nachos met rundvlees en loaded fries gegeten, beide ook erg lekker. Waarom dan vier sterren en geen vijf? Er is geen dessert kaart. Geen ijsje met dit prachtige weer ..erg jammer want dat zou mijn ervaring compleet hebben gemaakt.
Lekker tapas gegeten bij zwetser in Emmen. Was nog niet erg druk toen wij er waren. Parkeren: Achter de Hema parkeren. Dan ben je op loopafstand Rolstoeltoegankelijkheid: Is heel toegankelijk voor rolstoelengebruikers.
Super leuk personeel! Bediening is echt wel goed op orde. Helaas was het Diner nu heel matig. Dan druk ik me zacht uit, om een drankje/borrelhapje/plankje te nuttigen heel gezellig en ook wel prima te doen.
We hebben er prima gezeten. Het personeel was erg gastvrij. We vonden het eten wat minder. We hebben warm broodje beenham gehad. Deze kwam vrij snel, maar helaas was het brood niet warm en daardoor helaas wat taai.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid