facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Zwart Motoren

de Zwart Motoren

Info

De Zwart Motoren - Onderdelen webshop - Aprilia specialist. Met meer dan 10 jaar ervaring in de motorbranche en specialisatie in het merk Aprilia is de Zwart Motoren een betrouwbare partner voor elke motorliefhebber.



"De Zwart Motoren is de plek voor motor onderhoud en reparaties in Weert en omgeving!U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw motorfiets. Alle merken zijn bij ons welkom. Onze werkplaats is voorzien van professionele gereedschappen en apparatuur waarmee wij vakkundig onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren."
Adres: Peelterbaan 10, 6002 NK Weert
Telefoonnummer: 0614101567
Stad: Weert
Route: Peelterbaan 10
Postcode: 6002 NK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aprilia Service Point - de Zwart Motoren Aprilia Service Point - de Zwart Motoren 10 meter Vandaag een supermooie Suzuki GSX-S1000 afgeleverd gekregen. Nette zaak, mooie motore...
Aartman Motor Service Aartman Motor Service 5 km Prachtige services. De veringen vernieuwd bij mijn bmw 1150rt,wat een verschil.en dir...
Recensies
Zeer klantvriendelijk en een enorme snelle afhandeling. Mooie prijs geven ze met inruil en de motor is in een zeer goede staat. Nu kan ik vele veilige km gaan maken. Dit was voor mij een zeer aangename ervaring en zal dit zeker doorgeven daar waar ik kom. Jarno bedankt!!!
Motor gekocht bij de Zwart motoren, al snel bleek dat er het een en ander mankeerde aan de motor. Een aantal problemen zijn opgelost maar 1 daarvan niet. De Zwart motoren wilde dit probleem niet op een fatsoenlijke manier oplossen. De rechtsbijstand ingeschakeld en het is tot een rechtszaak gekomen. Aangezien de Zwart motoren alles behalve meedenkt verwachte de rechtsbijstand dat dit nog weleens een lange tijd kon gaan duren hoger beroep enz en dat kost in verhouding meer geld dan mij schadeloos te stellen. Om die reden heeft de rechtsbijstand besloten om de rechtszaak af te blazen en mij volledig schadeloos te stellen. Het is dus heel wat “gedoe” geweest maar helaas kan de review niet langer dan dit en kan ik het niet in details toelichten. Ze hebben niet goed gehandeld in mijn geval en ik raad dan ook niemand aan hier een motorfiets te kopen. Als de Zwart motoren net zoveel moeite steekt in zijn klanten en motoren dan aan verhalen verzinnen, liegen en bedriegen dan weet ik zeker dat ik tevreden was geweest. Gelukkig is het voor mij allemaal opgelost, weliswaar niet door de Zwart motoren maar door de rechtsbijstand en ik neem binnenkort afscheid van de KTM die ik bij de Zwart motoren heb aangeschaft. Aankomende zomer rijd ik op mijn gloednieuwe BMW F900XR die ik gekocht heb bij een garage die wél weet hoe je met klanten omgaat. Met vriendelijke groet,
Vandaag onaangekondigd een bezoek gebracht aan de Zwart motoren met de vraag of ze tijd hadden om mijn voorband te wisselen. Dat was geen enkel probleem, goede informatie gekregen omtrent wat er allemaal te verkrijgen is op dat gebied en wat mijn persoonlijke wensen zijn. Onder het genot van een kopje koffie en wat rondneuzen in het uitgebreide aanbod van nieuwe en tweedehands motoren werd mijn voorband verwisseld door een van hun monteurs. Al met al een prettige eerste ervaring bij de Zwart motoren en in de toekomst zeker een aanrader voor verder onderhoud of eventueel aankoop nieuwe motor. Bedankt Jarno
In de zomer van 2022 heb ik een zeer bijzondere verkooptransacties gesloten met Jarno van de Zwart motoren, door direct aan andere motoren door te verkopen, zonder dat De Zwart Motoren deze bekeken heeft. Alles is goed verlopen en Jarno en zijn team denken echt met de klant mee. De Zwart Motoren is een betrouwbaar bedrijf, die ik iedereen kan aanraden als je een motor wilt aankopen en daarop accessoires wilt laten monteren. Vooral het mee denken met de klant in oplossingen heeft mij aangesproken!
Hele fijne zaak met uitzonderlijk goeie service. Kwamen langs met wat probleempjes aan de motor en werden direct geholpen. Kom je niet heel vaak meer tegen. Werkplaats is ook keurig georganiseerd. Komen zelf uit Den Haag, maar als we in de buurt zouden wonen is dit de place to be!
Recent in november een Triumph Tiger gekocht bij de Zwart Motoren. De Zwart is een keurig net bedrijf waarmee het zeer prettig zakendoen is. Alles volgens afspraak! Jarno heeft veel verstand van zaken, is zeer klantvriendelijk en denkt met je mee. Ben erg tevreden!
Vandaag een Kawasaki Z650 aangeschaft bij de zwart, super tevreden over hoe ik ben geholpen. Eerlijk en transparant bedrijf! Kom hier zeker nog eens terug. Bedankt Jarno en Team!! tot de volgende keer.
Fijne motorzaak met een eigenaar die passie voor motoren en zijn zaak heeft. Neemt de tijd voor je, en weet waar het over gaat bij motorrijders. Koffie staat altijd klaar.
De zaak is prachtig, de koffie prima, maar het allerbelangrijkste vind ik de service, het vakmanschap en ook het geduldig meedenken over opties en oplossingen wat betreft onderhoud, accessoires en upgrades van m'n dierbare Aprilia! Top!
We zijn er super geholpen, heb er een mooie motor gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid