facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zwaan

De Zwaan

Info

Café Restaurant De Zwaan. Al 200 jaar de gezellige ‘huiskamer’ van Son en Breugel.



"Van harte welkom bij Café Restaurant De Zwaan in Son en Breugel. Ze worden zeldzaam, de kroegen met geschiedenis. De sfeervolle trefpunten in hartje stad of dorp. Midden in Son staat er nog één, Café Restaurant De Zwaan. Al 200 jaar de gezellige ‘huiskamer’ van dit Brabantse dorp."
Adres: Markt 9 , Son 5691 AR, NL
Telefoonnummer: 0499 471 286
ln.nos-naawz@ofni
Stad: Son
Route: Markt 9
Postcode: 5691 AR



op zoek naar gerelateerd: de zwaan etten leur, de zwaan diepenbeek, de zwaan restaurant, de zwaan brug, in de zwaan godsheide, de zwaan witgoed, de zwaan veiling amsterdam catalogus, de zwaan wannegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Pistolet De Pistolet 183 meter Lunch,Diner,Tapas,Catering
Burger King Burger King 2 km Vandaag ging mijn 'craving' uit naar een broodje van de Burger King. Dat heb ik gewet...
Ekkersplaza Ekkersplaza 2 km Slecht eten smaakte nergens naar. Jammer.
Recensies
Per toeval om de file te vermijden, zijn we bij restaurant de Zwaan gekomen, en door de gastvrije ontvangst van de kelner gastheer die nog net een tafeltje voor 2 had ,waar we heel blij mee waren,door een praatje met de gastheer die ons vroeg omdat ik een foto maakte of we wat te vieren hadden, en in zekere zin was dat ook, want mijn man was de dag ervoor ,zijn laatste werkdag voor pensioen de kelner maakte spontaan van ons een foto,en bij de koffie kwam er echt een verrassing,ze hadden een bord met de tekst Pensioen in chocolade geschreven met een vuurpijl die branden, dat was echt heel verrassend, dat heeft indruk gemaakt,dat is gastvrij zijn en hart hebben voor de klant Bedankt Kees en Magda.
Café de zwaan gelegen in het centrum van Son. Een gezellige dorpskroeg met ruime zalen voor feesten en partijen, een apart restaurant gedeelte en ook een groot terras in het levendige centrum. Ruime keuze op de kaart zowel bij lunch als diner. Prijzen zijn ook betaalbaar. Vriendelijk personeel en lekkere keuken. Kleine wijzigingen aan het menu bijv. Iets weglaten qua ingrediënt is geen probleem en je krijgt een vervanging. Tip: reserveren voor diner, om zeker te zijn van een plek.
Heerlijk gegeten, aardig personeel Prijs eten prima Ruime porties Vegetarische menuopties: Veel keuze
Prima restaurant. Ondanks de merkwaardige recensie in het ED. Uitstekende prijs/kwaliteit en zeer vriendelijke bediening.
Supergezellig terras aan de Markt met een heerlijke kaart en prima bediening.
Het eten, het personeel, de sfeer, alles is echt top! Of je nou even een drankje wil komen doen of lekker wil dineren, dat maakt niet uit. Je voelt je hier meteen op je gemak alsof je thuis bent door de informele sfeer, dus als je daarvan houdt moet je hier zeker eens naartoe gaan! Ook is er een parkeeplaats achter dus ook met de auto kan je er makkelijk naartoe.
We hebben gisteren gelunched bij restaurant de Zwaan. Heerlijke Ijskoffie en goed gevulde borden voor de lunch. Aanrader is de boerenommelet en de bol pittige kip!Eten: 5/5
Heerlijk gegeten, fijne sfeer. En erg vriendelijk personeel.
Heel lekker eten en een hele leuke sfeer vooral met de foto's aan de muur het wachten voor de tafel duurde wel wat lang maar dat was het waard voor het eten.Eten: 4/5
Leuk eetcafé met een grote lunchkaart. Ik was heel blij toen ik zag dat er voor de meeste broodjes een glutenvrije optie was en dat ook lactosevrije opties goed waren aangegeven. Het broodje gezond is zeker aan te raden en de boerenuitsmijter en duowrap vielen ook in de smaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid