facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zwaan

De Zwaan
Adres: Boulevard 111 , Katwijk 2225 HC, NL
Telefoonnummer: 071 401 2064
Stad: Katwijk
Route: Boulevard 111
Postcode: 2225 HC



op zoek naar gerelateerd: de zwaan restaurant, de zwaan wannegem, in de zwaan godsheide, in de zwaan bbq, de zwaan etten leur, de zwaan hasselt openingsuren, de zwaan diepenbeek, de zwaan openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zilt Zilt 173 meter Teleurstellende ervaring vandaag. Netjes gevraagd of we op het terras iets konden dri...
Recensies
vrijdag met 133 mensen naar Soldaat van Oranje. vanuit het Oosten van het land. Dinerstop in Katwijk. Met een groep van 20 mensen vooraf gereserveerd bij de Zwaan. Doorgegeven wat we wilden eten.. en 10 minuten voor aankomst gebeld dat we er aan kwamen. Bij binnenkomst stond het hoofdgerecht binnen 5 minuten voor iedereen op tafel. Het dessert was er ook op afroep. en het smaakte allemaal voortreffelijk!! Op het laatste moment kon er ook nog voor iedereen een vaste prijs afgesproken worden incl. glas drinken. Echt super geregeld!!
top restaurant, ooit met michelin ster. kwaliteits keuken met ruime kaart vol bijzondere gerechten. Mooie locatie, geweldig personeel. Ondanks de locatie aan het strand is dit geen strandtent. Prijs aan de hoge kant maar dan krijg je wel waarvoor je betaalt.
Waanzinnig slecht en duur! Zeker een van de meest slechte ervaringen die ik ooit heb gehad. Onnozele bediening, gerechten niet beschikbaar, geen wijnkaart, wachten - wachten - en nog eens wachten. Een absolute afrader!
We waren er pas laat tegen achten maar werden netjes ontvangen. Wel heel kleine kaart met alleen 'luxe' gerechten. Iets simpels had ook gemogen.
Vergane glorie, was vroeger toch echt beter eten hier. Het uitzicht op de zee is verdwenen dus er zijn niet zo heel veel redenen meer om hier heen te gaan.
Zelfs buiten het seizoen erg goed. En of je nu om een kop koffie komt of voor een complete maaltijd, de service zal niet minder zijn.
Alweer heerlijk gegeten met de kinderen!
Super locatie, goede keuken. In juli onze bruiloft gehad, alles goed verzorgd.
Heerlijk pannekoeken gegeten, wel jammer dat alles zo lekker is! Kon moeilijk kiezen wat ik wou
Dit prima restaurant bezoeken wij al jaren, het is er goed toeven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid