facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zuurstok

Adres: Oude Schans 1 , Bunschoten-Spakenburg 3752 AG, NL
Telefoonnummer: 033 298 6543
Stad: Bunschoten-Spakenburg
Route: Oude Schans 1
Postcode: 3752 AG



op zoek naar gerelateerd: Koffie Bunschoten, Spakenburg taart, Choco en Zo Menu, Parijse bollen Spakenburg, Snoeptaart traktatie, Dikke kus door de brievenbus snoep, Zuurstok traktatie, Oud Hollandse Zuurstokken
Recensies
Voor een kadootje groot of klein..moet je bij "De Zuurstok" zijn! In het hart van Spakenburg vind je superleuke winkels, een ervan is "De Zuurstok" Verse schepdrop waaronder kokindjes, trollendrop, marsepein, borstplaat, overheerijke bonbons en tal van leuke hebbedingen/kadootjes teveel om op te noemen! Fijn personeel, hippe winkel! De koffie was heerlijk en de knetterverse vlaai was super! Merci!
Hele vriendelijke mensen en je kan er ook wat nuttigen een hele leuke winkel
Heerlijke koffies, vriendelijke bediening
Leuke snoepwinkel, die de kassa deelt met aangrenzende koffietent/lunchroom. Het personeel is vriendelijk en de sfeer is goed. Maar als je een ouderwetse snoepwinkel verwacht, met ouderwets snoepgoed, dan kom je bedrogen uit.
We hebben heerlijk op het terras gelunched bij De Zuurstok. De broodjes waren erg lekker. In de snoepwinkel hebben ze een super groot assortiment aan lekkernijen, ook voor een cadeau kan je hier terecht. De serveerster was erg vriendelijk en vlot.
Groot assortiment qua snoep en gebak aardige medewerkers ligt mooi schuin tegenover de haven heeft een leuk klein knus terrasje
Vandaag Spakenburgse dag dus de mensen lopen in de mooie klederdracht. Er is een braderie en er staan kraampjes met mensen uit het dorp die de oude ambachten uitleggen en presenteren. Al wandelende zagen we dit terras met schaduwplekken dus twee heerlijke vlaaipunten besteld. Monchou en bosvruchten en een lekker bakkie koffie. Vriendelijke bediening. Vanaf het terras genoten van de optocht van diverse klederdrachten uit Nederland.
Ik kom hier wel graag koffie drinken met lekker taart er bij. Het koffie plateau ziet er altijd goed verzorgd uit: koekje watertje likeurtje. Het enige wat jammer is is dat de jonge meiden in de bediening eigenlijk nooit goed rondkijken of een klant nog iets wil. Ik vind dat persoonlijk heel storend in de horeca.
Lunch in de vorm van het 12-uurtje was heerlijk. Leuke gezellige medewerkers. Kortom we hebben heerlijk gegeten.
Mooie natuur camping rustig gelegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid