facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zorgschuur

De Zorgschuur

Info

hulpmiddelen outlet in Elspeet

Adres: krommeweg 17, 8075AZ Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577-459896
Stad: Elspeet
Route: krommeweg 17
Postcode: 8075AZ



op zoek naar gerelateerd: Info dezorgschuur nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adviesdrogisterij.nl Adviesdrogisterij.nl 747 meter Er ging iets mis met het leveren via PostNL. Contact gehad en supergoed en snel opgel...
Recensies
!!!!! Advies: hier geen zaken mee doen! Zeer slechte ervaring. Wel willen verkopen en aangeven dat het product in perfecte staat verkeerd. Thuis gekomen het gekochte artikel aan de lader gezet, blijkt de accu kapot. Hier gelijk contact met de verkoper over opgenomen. Dan geeft deze onderneming niet meer thuis en is geenszins van plan om samen met de "klant" hierin een oplossing te zoeken.
Woensdag 18 mei lag ik in het Rijnstate ziekenhuis op een heerlijk matras, het "Rijnstatematras". Ik heb contact opgenomen met de leverancier met de vraag of zij aan mij, een particulier, ook zo'n heerlijk matras konden leveren.Geen enkel probleem, diezelfde week lag er een "Rijnstatematras" in mijn ledikant. In één woord KLASSE!!! Bedankt aan allen met de naam Diepenveen :. Vriendelijke groet, mw. F. A. van den Aardweg.
Wat een fijne zaak in Elspeet deze meneer is niets te veel en wil je overal mee helpen. Dit maak je niet veel meer mee en we zijn zeeeeer tevreden met de scootmobiel die we hier gekocht hebben. Deze zaak kan ik van harte aanbevelen. M.v.g. Bart.
LET OP: Deze gasten verkopen rommel. Spullen werken helemaal niet of half. Hou je geld in de pakket want redelijk reageren doen ze ook al niet.
Ontzettend afrader, ondeugdelijk product. Ik weet van niets, volgens mij heeft u de verkeerde voor zich.
Accu kapot van het product, en weigert vergoeding/terugbetaling.
Leuk is niet het juiste woord! Wij moesten hier zijn om te vragen of de rollator achterop de scootmobiel kan.
Zijn klant vriendelijk en je word er goed geholpen info die jedaar krijg is ook uitstekend
Deze mensen staan voor je klaar. En denken in oplossingen.
Prima producten en nette verkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid