facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zoete Suikertoef

De Zoete Suikertoef

Info

Unieke (bruids)taarten, lekkere cupcakes en luxe lekkernijen voor iedere gelegenheid.
(kinder) workshops, eetbare prints, cakesmash shoots/taarten

Geschiedenis

Welkom bij De Zoete Suikertoef!

Jij hebt iets te vieren – hoera!! – en bent opzoek naar een smakelijk taart die er ook nog eens waanzinig uitziet.
Nou, zit ik er ver naast? Vast niet!
Maar wist je dat ‘De Zoete Suikertoef’ nog zoveel is meer dan taart alleen? Wij bieden namelijk ook andere feestelijke lekkernijen aan.
Denk hierbij aan cupcakes met een mooie sierlijke toef of een heerlijk luxe macaron.

Als kers op de taart kan je bij De Zoete Suikertoef ook terecht voor een cakesmash shoot. Een geweldige manier om dat eerste bijzondere jaar van jullie kindje af te sluiten.

Belangstelling in een kinderfeestje, een vrijgezellenfeestje of een privé workshop om de fijne kneepjes van het taart maken onder de knie te krijgen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres: Herenweg 261b, 3645DM Vinkeveen
Telefoonnummer: 0643585570
Stad: Vinkeveen
Route: Herenweg 261b
Postcode: 3645DM



op zoek naar gerelateerd: Sweet table Utrecht
Recensies
Voor onze bruiloft zijn wij, met een enorme portie goed geluk, via via terechtgekomen bij Irene. Een ontzettend vriendelijke vrouw, die met je meedenkt, ideeën aandraagt, flexibel is en net even dat stapje extra voor je doet. Een heerlijke en uitgebreide proeverij, gevolgd door de lekkerste taart ooit. En niet alleen de lekkerste, maar ook nog eens de mooiste taart die wij ons konden wensen! Jouw taart heeft onze dag extra mooi gemaakt. Iedereen heeft ervan zitten smullen, sommigen gingen gelijk voor hun tweede stuk! Nogmaals dank je wel voor alles, je bent een echte vakvrouw en een geweldig mens.
Voor ons huwelijkafgelopen vrijdag hebben wij een taart laten maken en hij was niet alleen prachtig maar ook zo ongelofelijk lekker! Echt een aanrader! Zeker ook omdat Irene zo goed heeft geholpen met het uitzoeken van vorm en smaak! Iedereen vond de taart heerlijk!
Vertaald door Google Na veel banketbakkers te hebben bekeken, kozen we voor Irene en dit was de beste keuze die we maakten voor onze bruiloft. Ze is uitzonderlijk getalenteerd en heeft zo'n hele goede cake voor ons gemaakt. Ze begreep onze behoeften en verzoeken en gaf ons ook haar opties en ideeën/advies. Iedereen hield van de taart!!!! Zou Irene ten zeerste aanbevelen !!! Origineel After looking at a lot of cake shops, we chose Irene and this was the best choice we made for our wedding. She is exceptionally talented and made such a really good cake for us. She understood our needs and requests and also gave us her options and ideas/advice. Everyone loved the cake!!!! Would highly recommend Irene!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid