facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zoes

De Zoes

Info

De Zoes: een totaalconcept met een aanbod van speciale bieren, wijnen en eten in een tijdloze, industriële, warme, robuuste en laagdrempelige sfeer.

Geschiedenis

Het nieuwe De Zoes in Helden is een speciaalbier café met brasserie met een aanbod van speciale bieren, wijnen en eten in een tijdloze, industriële, warme, robuuste en laagdrempelige sfeer.

Het gaat dus niet alleen om de tweehonderdzestig soorten bier die vanaf de opening op 10 juni 2016 te krijgen zijn. Het wordt ook een brasserie waar mensen à la carte kunnen eten en waar mensen een vaste prijs betalen voor een drie­gangenmenu. Er komt zoveel mogelijk uit de regio zelf. Dus zaken als asperges, rundvlees en komkommers komen van boeren uit de buurt.

Reserveer nu. Tel: 077-3071457 of Mail naar [email protected]

Adres: Molenstraat 7, 5988 EM Helden (plaats)
Telefoonnummer: 077-3071457
ln.seozed@ofni
Stad: Helden
Route: Molenstraat 7
Postcode: 5988 EM



op zoek naar gerelateerd: de zoes menukaart, zoes lunch menu, de zoes facebook, de zoes helden openingstijden, kermis de zoes helden, zoes eten, de zoes reserveren, kermis de zoes helden 2018
Recensies
Het concept preuve prooste en praote wordt nog steeds waargemaakt na al die jaren! Heerlijke biertjes en overheerlijk eten. Bediening die je niets te kort laat komen en uiterst vriendelijk is. Een heerlijk avondje uit!! Wij gaan weer terug zeker weten.
Top restaurant. Fantastisch personeel wat zorgt voor een goede service. Goede prijzen. Lekker eten en goede biertjes. Aanrader voor toeristen om te eten hier en rollend terug te gaan naar hotel nieuw antiek er tegen over.
Leuk restaurant/cafe met een fijne sfeer, lekker gegeten!Eten: 5/5
Mooie venue, heerlijk gegeten. En een leuke rondleiding door de rijpings kelder.
Eten was lekker en goed op smaak. Tevens leuke inrichtingen en vriendelijke personeel.
Gezellig restaurant met lekker biertjes en heerlijke gerechten.
Het is eten is prima. Maar als je om 18 uur je eten hebt besteld en om 19 uur staat het nog niet op tafel, dan klopt er iets niet helemaal. De zaak zit niet vol en er loopt personeel genoeg. Beetje jammer dit.
Heerlijk gegeten! Voor- hoofd- en nagerecht gehad. Ontzettend gezellige sfeer in het restaurant. Onwijs vriendelijk personeel. Er is aandacht besteed aan een hoop details, zoals het zakje waar de rekening in zit, de manier waarop het broodplankje is opgemaakt, het aperitiefje, en ga zo maar door. We komen hier graag nog een keer terug.
Leuke, gezellige kroeg! Heel uitgebreid aanbod van allerlei speciaalbier ook veel fruitbieren!. Zou helemaal mooi zijn als er van de nacho's special ook een vegetarische variant op de kaart komt!
Wat een verrassend, maar vooral heerlijke ervaring! We waren hier eerder geweest, maar ja vanuit Leeuwarden kom je niet dagelijks in Helden. Het was niet alleen heel lekker, maar ook verfijnd en bijzonder. Vooral het voorgerecht met zeebaars. Geweldig! Het hoofdgerecht met eend was voorzien met een ruime hoeveelheid verse groente. Nou ja en dan is een frietje erbij geoorloofd. Het personeel is voorkomend en prettig in de omgang. We komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid