facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zilvermeeuw

De Zilvermeeuw
Adres: Torenstraat 4, 9163 HE Nes, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0519-542621
Stad: Nes
Route: Torenstraat 4
Postcode: 9163 HE


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: zilvermeeuw agenda, zilvermeeuw vogel, zilvermeeuw drimmelen parkeren, de zilvermeeuw egmond, de zilvermeeuw texel, zilvermeeuw 6, rondvaart biesbosch met lunch, zilvermeeuw 3
Recensies
Erg onvriendelijke verkoopster. Ik was alleen in de winkel en was even aan het rondkijken. Ik werd gebeld dus nam even op. Na max 2 minuten normaal telefoongesprek afspreken met mensen die ook wilden komen werd ik verzocht naar buiten te gaan om te bellen. Er was verder niemand in de winkel die ik eventueel tot last kon zijn en ik was ondertussen aan het rondkijken naar nieuwe oorbellen. Vorige week snauwde te ook al klanten af toen ik er aan het kijken was. Dacht misschien een slechte dag, maar blijkbaar is dit de klantvriendelijkheid die je hier kunt verwachten.
Zeeer onvriendelijke verkoopster. Mijn dochter van 8 wilde gaatjes in haar oren. Ze was erg van streek toen het gaatje geschoten werd en moest huilen. De dame riep geirriteerd dat ze dit nog nooit had meegemaakt, dat het niet haar schuld was en dat we mijn dochter naar buiten moesten brengen. Ze wilde geen gehuil in de winkeler was verder niemand. Ook haar algehele houding was onbeschoft. Zoiets nog nooit meegemaakt.
Medewerkers laat de klant zijn gang gaan. Niet opdringerig. Goede adviezen.
Wij kopen daar niks meer. Mijn man heeft daar een dure horloge gekocht waar een paar dagen bij thuiskomst al een nieuw uurwerk in moest.en onze dochter een Ameland ring die er nu al niet meer uit ziet .
Wat een ontzettend nare / onvriendelijke verkoopster oudere dame. We kwamen voor advies wat betreft ontstoken oorgaatjes maar “echt advies” kregen we niet. Ze bleef liever de vitrinekast poetsen en m’n dochter afbekken over dat ze geen gehuil wilde in de winkel dochter vond het spannend en na tijd nog even een sneer na over dat ze m’n dochtertje absoluut niet wilde helpen de oorringetjes in te doen terwijl ik er niet eens om had gevraagd en het überhaupt niet wilde laten doen. Daarnaast hangt er een verschrikkelijk vieze sigarettenrook-geur in de winkel. Het is dat er geen andere juwelier in de buurt zat en het nood was anders was ik gelijk weer vertrokken.
Mijn zoon heeft hier een zilveren ring gekocht. Super mooi en heel blij mee. De verkoopster deed haar werk, maar daar is ook alles mee gezegd.
Klantvriendelijk en goed advies.
Fantastische zaak zeer vriendelijke dame die altijd de tijd neemt voor haar klanten
Goede service en er word goed met de klant mee gedacht
Behulpzaam personeel en leuke sierraden zoals zilveren meeuw oorbellen of amelander zand hangers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid