facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zalm

De Zalm

Info

Brasserie - Bar De Zalm | hartje Gouda | 7 dagen per week | lunch, diner & borrel

Geschiedenis

Brasserie-Bar De Zalm heeft een fris interieur, een open keuken, een veelzijdige kaart met pure gerechten, een heerlijk terras aan de Markt van Gouda en leuke arrangementen.

Denk aan een Sunday Afternoon Tea of een High Wine. Een dinervoucher cadeau doen? Dit kan natuurlijk ook en deze is tevens in te leveren bij onze zusjes Koeien en Kaas of Brasserie IJsselweide.

Tevens is onze Grote Zalm Zaal geschikt voor huwelijken, feestavonden of vergaderingen.

Graag tot snel!



"Welkom! Brasserie Bar De Zalm is dé plek aan het beroemde marktplein van Gouda waar u uw dag start met een heerlijke espresso. Waar u terecht kunt voor een zakelijke lunch of vergadering en waar u iedere dag kan genieten van heerlijke gerechten. Het is de plek waar u het mooiste uitzicht op de stad heeft vanuit The Club Room, onze exclusieve ruimte boven De Zalm, de plek waar iedereen zich thuis voelt en u altijd een warm welkom krijgt. Brasserie Bar De Zalm is nog steeds de huiskamer, maar ook ‘la grande Dame’ van Gouda’.Wees welkom en geniet!"
Adres: Markt 34 , Gouda 2801 JJ, NL
Telefoonnummer: 0182 686 976
moc.mlazed@ofni
Stad: Gouda
Route: Markt 34
Postcode: 2801 JJ


Openingstijden

Maandag: 10:00-01:00
Dinsdag: 10:00-01:00
Woensdag: 10:00-01:00
Donderdag: 09:00-02:00
Vrijdag: 09:00-02:00
Zaterdag: 09:00-02:00
Zondag: 12:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: hotel de zalm, de zalm gouda parkeren, hotel de zalm herentals, de zalm herentals ontbijt, de zalm gouda, zondagrestaurant de zalm herentals, de zalm gouda menukaart, de zalm vis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gouds Beleg Gouds Beleg 106 meter De eigenaren waren gastvrij en vriendelijk. Het terras is heerlijk schaduwrijk. Na 2...
Barista Cafe Barista Cafe 327 meter Hier een cappuccino genuttigd mistte wel een klein glaasje met Slagroom en glaasje wa...
Recensies
We hadden een LUXE borrelplank besteld voor €32,50 en die was niet bepaald royaal. Ook de wijnglazen getuigden van dezelfde zuinigheid. We moesten zelf vragen om bordjes, bestek en servetten. Dat werd vervolgens door ontzettend vriendelijke, jonge mensen gebracht, die duidelijk nog niet de ervaring hadden om te anticiperen op de behoefte van een gast. Omdat ze zo aardig waren heb ik daar verder geen punt van gemaakt. Maar dat borrelplankje...echt treurig voor die prijs.
Fijn restaurant aan de Markt in Gouda tegenover het stadhuis. Bediening is vriendelijk en attent, alleen er is niet een duidelijke taakverdeling waardoor er drie obers achter elkaar een bestelling komen opnemen terwijl je dat al bij de eerste hebt gedaan. Puntje om aan te werken in efficiëntie. De chef bediening is een tikkeltje uitbundig maar wel heel gepassioneerd met zijn vak. We hebben de Chateaubriand besteld voor twee personen welke aan je tafel persoonlijk gesneden en opgediend wordt, leuke twist. Wij hadden al een voorgerecht en in combinatie met het hoofdmenu een tikkeltje aan de weinige kant, zeker voor de verhouding in prijs/portie. Een bijgerecht zou wat meer toevoegen. Vlees was echt heerlijk!! Nagerecht was een speciale koffie ‘café Jean-Luc’ recept van het huis. Lastig uit te leggen qua ingrediënten/opbouw, probeer deze koffie zelf eens, heel bijzonder en een ware smaakbeleving! Al met al een positieve ervaring bij De Zalm!
Lunch genoten tijdens een bridge-evenement. Soep is niet gekomen, maar het brood was vers, lekker stevig en rijkelijk belegd.Eten: 4/5
Besteld, 3 kwartier zitten wachten op wat kroketjes, gevraagd of het er al aan kwam, dat zou zeer binnenkort zijn: half uur later nog steeds niks. Wel een gratis drankje en aardige bediening. Maar toen er 5 jongeren naast ons sigaretten opstaken was de maat vol: drankje afgerekend en vertrokken. 5 kwartier wachten is echt veel te lang, roken is ook op het terras onder parasols gewoon smerig. Ballentent.
1 uur en 45 min gewacht tot de lunch werd geserveerd, 3x naar de bar moeten lopen om de menukaart te vragen, waar de lunch bleef, waar drankjes bleven. Zonde om op je zonnige zaterdagmiddag hier je tijd te verdoen. Eten is oké - maar niets bijzonders - bediening ronduit treurig en niet op orde. Terras leek voorrang te hebben. Verder is het er niet zo schoon, menukaarten vol met etensresten, bestek idem, toiletten shabby. Prijs/kwaliteit absoluut niet in verhouding, zeker niet met wat ze pretenderen. Er zijn zat restaurants in Gouda die veel leuker en lekkerder zijn voor dit geld, dit was voor ons de laatste keer hier!
Een absolute afrader. Je moet een half uur tenminste wachten op bediening. Kreeften soep op de kaart met verse coquilles. Soep komt zonder coquilles want dat scheelt natuurlijk inkoop en gasten zijn gek en houden wel hun mond. Fles Pino Grigio besteld. Komt na 15 minuten fles voor € 40,- met smaak als mieren gif. Snel googelen leert dat deze fles chemische wijn voor € 5,95 wordt verkocht. Herkansing dan met een Chardonnay. Worden verleid tot aanschaf van heel bijzondere fles voor € 80,- door Frans sprekende over die door moet gaan voor sommelier. Prijs Google € 15,95. Men wil iets uitstralen met eten drinken wijnen en bediening maar alles heel fors onder de maat. Een dikke dikke onvoldoende, pure misleiding en een grote teleurstelling voor € 180,- op 2 uren borreltijd.
Heerlijk gegeten bij Brasserie de Zalm in Gouda! We werden heel vriendelijk onthaalt toen we aankwamen. Bediening kwam snel aan tafel om de drankjes en bestellingen op te nemen en we zijn zelfs verwend met een heerlijke koffie met likeur die aan tafel zelf werd gemaakt. Heel leuk om te zien en heel vriendelijk behandeld. Ik raad het iedereen aan hier heerlijk te komen eten.
Het eten vond ik eigenlijk te vet gebakken, maar het was wel redelijk. De bediening was gewoon niet goed. De 1e ober wist niet wat er precies wat erop de menukaart staat bij de vragen die we hadden van menu. De jonge andere ober liep per ongeluk een fles van het dienblad vallen op de jas en de tas, en er werd alleen maar gezegd dat ze een nieuwe fles ging halen zonder verder te bekommeren of zij kom helpen met schoonmaken en of opruimen van de spullen. Gelukkig zijn er geen blijvende vlekken ontstaan.
High tea was erg prijzig. E 22,50 per persoon voor 3 erg kleine broodjes met dus erg weinig beleg en 2 bonbons en een klein puntje taart en alleen groene thee is kennelijk de trend in de horeca nu. Geen tweede keer in dat aardige stadje GoudaEten: 2/5
Brasserie De Zalm ligt op de markt in Gouda, naast de Waag. Vanaf het verwarmde terras kijk je tegen de achterkant van het stadhuis van Gouda. Met twee personen hebben wij gedineerd bij dit etablissement. De bediening was vriendelijk maar kwamen wel wat onervaren en stuntelig over. Vriendelijkheid had echter de boventoon. Het eten was zeer smakelijk, vers en goed bereid. De chateaubriand is een aanrader! alhoewel de grote voor 2 grote mannen iets te wensen over liet was de smaak en de malsheid van het vlees een goedmaker! Een bakje friet als side dish was passend geweest. Iedereen kan ik de "Café Jean-luc" aanraden. Een goed alternatief voor een speciale koffie. Ook wel een cocktail door Luc zelf ontwikkeld en aan tafel bereid met meerdere soorten likeur/drank. De combinatie tussen warm en koud was een verrassende en smakelijke ervaring. Ik zal er nog eens komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid