facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zagerij

De Zagerij

Info

In de voormalige fabriek van Pastoe is in april 2017 een nieuw café-restaurant geopend onder de naam De Zagerij Utrecht.

Geschiedenis

Under construction

Label

Toen de mensen achter Mammoni en Pronto Pronto! werden gevraagd voor deze uitdaging, was er geen twijfel mogelijk. Mammoni werd eind 2014 verkocht en het begon alweer te kriebelen bij voormalig eigenaar Jan van der Grift. De mogelijkheid om op deze unieke locatie het gedachtengoed van Mammoni opnieuw te gaan uitdragen, pakt hij nu met beide handen aan. Samen met Martine Hol gaat hij van start onder de naam De Zagerij Utrecht.

De Zagerij Utrecht met haar hoge plafonds, authentieke ramen, materialen en oorspronkelijke inrichting is een van de laatste stukjes industrieel erfgoed binnen Utrecht. Maar straks heeft het de sfeer, warmte en gezelligheid van een modern café-restaurant. Waar de gasten - op basis van informele gastvrijheid - zich snel op hun gemak zullen voelen. Onder het motto ‘de wereld wordt steeds kleiner’, zal de keuken invloeden kennen van over de hele wereld.

Ook kan je in de voormalige meubelzagerij relaxen in een van de ‘huiskamers’, voorzien van – oud en nieuw - meubilair van Pastoe. Dineren kan direct aan de keuken. Waar de keukenbrigade zichtbaar aan het werk is met verse producten. Aan de bar is het ontspannen borrelen, maar kan je er ook terecht voor een kop koffie of een mooi glas wijn.

Voor zakelijke bijeenkomsten zal De Zagerij ook geschikt zijn. Mede door de centrale ligging, goede bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid en grappige fietsenstalling. Maar bovenal natuurlijk ook door het fraaie terras direct aan het water.

De Zagerij staat op het Rotsoord, de nieuwste hotspot van Utrecht. Net buiten het centrum en op loopafstand van station Vaartsche Rijn, zijn in deze voormalige industriële zone verschillende bedrijven actief op creatief, ondernemend, cultureel en culinair gebied. Een enorme aanwinst voor de stad en de aanliggende wijken Hoograven en Rivierenwijk.

De Zagerij zal zeven dagen per week open zijn voor lunch, diner en borrel.



""De Zagerij Utrecht is met haar hoge plafonds, authentieke ramen, materialen en robuuste inrichting één van de laatste stukjes industrieel erfgoed binnen Utrecht. Wij zijn vijf dagen in de week geopend voor lunch, borrel & diner. Je kunt bij ons terecht voor een lekkere kop koffie, een gezonde lunch of een goed glas wijn met een lekker hapje. Ook uitgebreid dineren is mogelijk in ons restaurantgedeelte waar je plaats neemt naast de open keuken. Naast de wisselende menukaart presenteren wij altijd een 'Menu van de chef' van 3 of 4 gangen.""
Adres: Rotsoord 7a , Utrecht 3523 CL, NL
Telefoonnummer: 030 400 4080
ln.thcertujiregazed@ofni
Stad: Utrecht
Route: Rotsoord 7a
Postcode: 3523 CL



op zoek naar gerelateerd: de zagerij utrecht, de zagerij amsterdam menu, de zagerij utrecht menu, de zagerij utrecht terras, de zagerij utrecht iens, de zagerij utrecht eten, de zagerij utrecht parkeren, rest de zagerij utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Ketelhuis Het Ketelhuis 39 meter Heerlijk zesgangen menu met bijpassend wijnarrangement op. Elk gerecht stuk voor stuk...
Cafe Biljart Cobus Cafe Biljart Cobus 205 meter Leuke en fijne kroeg! Aardige mensen en gezellig darten!!
Broei Broei 588 meter Heerlijk genoten van al het eten met z’n vijven. Je kiest voor een bepaald aantal gan...
Orloff aan de Kade Orloff aan de Kade 602 meter Lekker gelunch op het terras wat later in de middag komt het zonnetje erbij leuke bed...
Stelios Kitchen & Bar Stelios Kitchen & Bar 770 meter Hier deze avond gegeten met mijn moeder. Na een vriendelijk ontvangst en een gezellig...
Eetcafé de Poort Eetcafé de Poort 839 meter Heerlijk gegeten mosselen, aanrader Super vriendelijke bediening en als bonus lieve k...
De Branding De Branding 871 meter Leuke sfeer, gezellige bediening. Ging wel iets fout met het gerecht, maar netjes opg...
De Klub De Klub 912 meter Heel erg lekker eten. Pure verwennerij om hier te eten. Verrassende smaken, mooie ger...
Stael Stael 998 meter Ik vond het bananenbrood en het omelet wel lekker, wel aanraders dus! de “square” was...
Café Lijn 4 Café Lijn 4 1 km Gezellig café, aardige bediening. Drinken hier regelmatig een middagbiertje en nemen ...
Museumcafe Centraal Museumcafe Centraal 1 km Je kunt hier heel rustig zitten, het bier is heerlijk en de broodjes subliem.
Saar Saar 1 km Wij hebben een heerlijke zomerse avond beleefd bij Saar, de gerechten zijn uniek en s...
Simple. Simple. 1 km wij zijn voor de 6 gangen gegaan. Werkelijk fantastisch gegeten. Steekt toch wel met ...
Eetcafé Statenjacht Eetcafé Statenjacht 1 km Leuke ervaring en lekker gegeten! Je gaat het hier zeker naar je zin hebben als je va...
Zizo Zizo 1 km Heerlijk en gezellig gegeten en gedronken met zeer vriendelijke bediening.Eten: 5/5
Springhaver Springhaver 2 km Wat een parel! Gisteren The Fabelmans gekeken met een heerlijke kop koffie. Een klein...
Blackbird Coffee & Vintage Blackbird Coffee & Vintage 2 km Heel lekkere koffie in een leuke omgeving. Bij de koffie krijg je een klein stukje le...
Recensies
Yes leuke tent! Warm ontvangst. Top tafel aan het water. Goed eten, mooie eenvoud. Vriendelijke bediening. Burrata was heerlijk iets flauw maar superromig en de frieten om te smullen. Zeebaars fijn krokant. Bubbels lauw, maar goed opgelost. Domper was de rekening met 7 euro euro erop voor expliciet gevraagd kraanwater. Mega jammer. Want je loopt anders de deur uit dan je had gehoopt. Had liever een mooie fooi gegeven voor de fijne avond dan frustratie te hebben over duur water….daarom geen 4 sterren maar we proberen het graag nog een keer .
Op een willekeurige wijze hier beland tijdens een warme zomeravond. Aan het water zit je echt heerlijk. Binnen industrieel, maar nu echt wat te warm. Super vriendelijke bediening die meedacht en hielp. Kleine kaart, maar echt gericht op knallen met smaak. Ribeye en zeebaars gevolgd door creme brulee. Super knapperige verse friet erbij, helemaal top dit! Dank, ik kom zeker terug!!!
Het eten en de ambiance is top. Helaas waren er ook wat minpunten vanavond. Het voorgerecht en hoofdgerecht werden ontzettend snel achter elkaar geserveerd binnen tien minuten nadat we het op hadden waardoor je je wat opgejaagd gaat voelen. Daarnaast was ons wijnarrangement vergeten, wat ik bij meerdere reviews lees hier. Toen we dit aangaven werden de wijnen geserveerd zonder verdere uitleg, toch jammer. Ook werden er nog wat drankjes vergeten en vonden we de porties wat aan de kleine kant. Al met al vinden we dit nog steeds een prima restaurant maar was het vanavond aanzienlijk minder dan de vorige keren.
Leuk restaurant op een verrassende locatie voormalig meubelfabriek waarbij de industriele look is behouden. Mooie open keuken in het midden van de hal. Bij mooi weer kan je lekker aan het water zitten. Ik had een Cesar salade voor de lunch en deze was prima in orde. Zou hier zeker terugkomen!
Dit is een heerlijke locatie voor een diner. Het heeft een open keuken en gezellige inrichting. Wij hadden met een groep van 10 het verrassingsmenu, dat echt super lekker was! De gangen werden op goed tempo geserveerd en zagen er mooi uit. Mijn favoriet: de carrotcake als dessert. Ook de wijn was top! Kortom een heerlijke ervaring die ik iedereen aanraad. Qua locatie ook geen problemen, er is genoeg parkeermogelijkheid en het station om de hoek.
Zakelijk diner geweest, interessante keuken, wordt wel erg druk in de akoestiek bij een groot diner.Eten: 5/5
Lekker geluncht aan het water. Wel een beetje afgelegen, maar nu dat ik het weet zal ik er vaker terug komen. Vriendelijk personeel, nu vraag ik me wel af hoe ze het doen als het terras helemaal vol zit. Wij hadden namelijk zo nog 2 drankjes kunnen drinken... als ze zouden zijn opgenomen. Leuke aankleding met steenschotten als tafels en lekkere loungebanken van pallets. Kom zeker terug! * Grolsch Kornuit van de tap
Lekker gegeten op een leuke locatie. Hele lekkere langzaam gegaarde buikspek gegeten als hoofdgerecht. We waren er op een hele warme dag en zaten gelukkig buiten, want binnen was het echt een sauna.
Leuk en knus terras aan het water. Het personeel is erg vriendelijk. De drankjes waren wel iets aan de dure kant. Qua hoofdgerecht lag het heel erg aan wat je nam. Ik heb zelf een hamburger genomen en dat was prima, maar als je de kabeljauw neemt dan krijg je een naar mijn mening een te kleine portie. De burger zelf vond ik te doorgebakken en daardoor ietwat aan de droge kant.
Heerlijk gegeten, vooral de risotto. Aan het water beginnen en later naar binnen omdat het te koud was. Goed personeel, attent. Leuke plek in utrecht waar ze echt iets doen met de feedback die je geeft ! Zeker nog een keer eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid