facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zaak van Geert

De Zaak van Geert

Info

De Zaak van Geert staat voor hedendaagse mannen- en damesmode met stijl. Gastvrij, persoonlijk & vertrouwd.

Heren- en damesmode in Dongen | Herenmode in Drunen



"Ons motto: gastvrij, persoonlijk en vertrouwd!Wij hebben een gemoedelijke modezaak voor dames en heren. Zowel voor een leuke casual outfit als voor een geklede gelegenheid.Loop bij ons binnen voor een eerlijk advies en een verse kop koffie, wij nemen er graag de tijd voor! Parkeren in Dongen is gratis en altijd in de buurt van winkel.Voor de mannen o.a.: State of Art, NZA, No Excess, Gabba, Anerkjendt, Baileys, Olymp,Meyer, Alberto, Pierre Cardin, kostuums van het merk Digel.Voor de dames o.a.: Taifun, Zilch, Bianca, Frank Walder, Monari, Olsen, Holebrook, Angels, Toni."
Adres: Hoge Ham 119, 5104JD Dongen
Telefoonnummer: +31162322647
Stad: Dongen
Route: Hoge Ham 119
Postcode: 5104JD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: KnUS zusje, KnUS kleding, Bonte Schaep
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sutedjo Sutedjo 2 km Wij waren op zoek naar een fotograaf voor ons huwelijk. Uiteindelijk uitgekomen bij S...
Recensies
Zeer goed geholpen, perfecte service
Al vele jaren koop ik mijn kleding bij Geert en niet alleen om de kwaliteit van het materiaal maar ook om de pure klantgerichtheid bij Geert en zijn medewerkers.
Wat kleding aangeschaft, terugkomen voor de rest wat besteld maat is. Leuke zaak om te kopen. Later terug geweest voor het bestelde en weer zeer tevreden.
Goed assortiment, voldoende keus, zeer klant- en service gericht. Eerlijk advies en vertaald je wens goed naar een passend advies. Denkt ook met je mee buiten je comfort zone wat zeer verrassend goede resultaten kan opleveren.
Zeer fijne kledingwinkel waar ik elke keer weer slaag. Ook de eigenaar Geert heeft altijd tijd voor je en je gaat altijd weer goed gekleed naar buiten.
Geert geeft je een goed en eerlijk advies en praat je niet naar de mond om maar iets te kunnen verkopen. Ontzettend fijne winkel en grandioos goed geholpen.
Mooie winkel. Mooie collectie en zeer fijn personeel. Nemen in alle rust de tijd voor je. Goede adviezen. Zeer vakkundig.
Mooie kledingzaak in Dongen, leuke kleding en vakkundig personeel. Ben goed geholpen door de eigenaar Geert.
Erg leuke zaak. Je bent er echt klant. Meedenken zonder opdringerig gedoe. Goede service!
Bij Geert m'n voorraad wintershirts aangevuld. Geslaagde aankoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid