facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zaak van Ermelo

Info

Leerwerkbedrijf - Kringloopwinkel

Geschiedenis

In onze gezellige kringloopwinkel in Ermelo presenteren we leuke, originele, unieke tweedehands én nieuwe spullen! Voor elk wat wils en voor ieder budget. Daarnaast verrijken een aantal shop-in-shops ons assortiment. Een winkel om prettig te snuffelen, inspiratie op te doen én om te vinden wat je zoekt!

Maar De Zaak van Ermelo is méér dan een kringloopwinkel! We zijn een energiek leerwerkbedrijf waar we dagbesteding, werkervaringsplaatsen en werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Én we maken ons sterk voor een gezonder milieu.

Perspectief creëren voor mens en milieu gaat iedereen aan. Daarom is De Zaak van Ermelo een zaak ván, vóór en dóór iedereen!

Adres: Herderlaan 12, 3851BD Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-559772
Stad: Ermelo
Route: Herderlaan 12
Postcode: 3851BD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloop Fokko Kortlanglaan Ermelo, De zaakvan Ermelo, Kringloop Ermelo Nieuw Geluk, De zaak van ermelo geplande evenementen, Tweedehands winkel Ermelo, Herderlaan 12 3851 bd Ermelo, Kringloop Nijkerk, Herderlaan Ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Een mooie grote kringloopwinkel. Dot keer ook heel veel kerstspulletjes te koop en heel gezellig in kerstsfeer omgetoverd. Sla je slag
Mooiste kringloopwinkel in de regio aardig personeel
Goed verzorgde kringloopwinkel, prijzen wel wat optimistisch voor de spullen.
Keurig ruime gebruikte goederen winkel. Echt netjes, alles gerubriceerd, ruim opgezet en vooral groot en netjes.
Leuke winkel, alleen beter op de prijs letten. Ik heb al meerdere artikelen gezien waarop de nieuwprijs staat maar de kringloop prijst hem duurder. Of 2 dezelfde artikelen verschillend geprijsd.
Groot, veel keus en netjes. Je kan hier voor alles terecht. Heb zelf klassieke bordspellen op de kop getikt! Ontzettend vriendelijk personeel.
Prachtige mooie winkel. Erg ruim opgezet. Gast vrij.
Mooie grote kringloop, normale prijsjes en netjes ingericht. Ook vriendelijk personeel.
Hele leuke kringloop met een uitgebreid en gevarieerd aanbod! Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid