facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Woudfennen

"Je bent van harte welkom in ons wellness resort om te genieten van de rust en de warmte van de verschillende sauna’s, baden en hamam belevingen.Voor beauty-behandelingen kan je terecht in het Beauty Instituut van De Woudfennen. Het Beauty Instituut is ook zonder sauna entree toegankelijk.Vanuit de sauna in je badjas naar je hotelkamer? Dat kan. Ons hotel Country Rose heeft 12 kamers en voor het ontbijt bakken we knapperige broodjes en heerlijke croissants. Tot binnenkort!"
Adres: 10 Woudfennen, 8503 BA Joure
Telefoonnummer: +31513415200
Stad: Joure
Route: 10 Woudfennen
Postcode: 8503 BA



op zoek naar gerelateerd: Woudfennen Joure openingstijden, Sauna Joure Corona, Woudfennen menukaart, Sauna Joure aanbieding, Sauna joure menukaart, Sauna Boijl, Sauna Groningen, Wellness Friesland met badkleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zij is de Makelaar Zij is de Makelaar 3 km ik raad iedereen aan om zaken te doen met deze makelaar, Jolanda kent het vak, is eer...
Recensies
Bij het inchecken zijn we erop gewezen dat meegebrachte flesjes water verboden zijn. Ik vroeg of ik dan bij hun een flesje kon kopen maar dat kon niet. Je kunt een glas water krijgen bij je bestelling in het restaurant en er zijn een aantal drinkpunten en daar moet je het mee doen, ik heb dit geprobeerd maar voor mij werkt het niet. Het locker systeem vind ik irritant, het kost veel moeite om je code in te toetsen. Verder vind ik het er erg donker en gedateerd. De saunaregels zijn zo geformuleerd dat ik er recalcitrant van wordt. De sauna's zijn verder prima, het is er schoon en het personeel is vriendelijk.
Heerlijke sauna/welness om te onthaasten. Doordat je moet reserveren niet te druk. Personeel in het restaurant zeer vriendelijk en behulpzaam. Petje af voor deze dames die hun benen uit hun lijf lopen om ons van de nodige versnaperingen te voorzien. Overal zijn watertappunten en bij elke bestelling krijg je de vraag of je een glas water wilt top!
Fijne sauna, schoon en genoeg rustplaatsen. Minpuntje vandaag; zeep in de douches was op. Bij vertrek melding van gemaakt en dan krijg je antwoord: vanmorgen het laatste in 1 dispenser gedaan, moet weer worden besteld. Verder geen excuses oid. Misschien voortaan op tijd bestellen want vind dit niet kunnen voor een sauna waar ze adverteren dat het incl. is!
Heerlijke saunadag gehad hier. Complex ligt vlak langs de snelweg dus goed bereikbaar maar toch geen last van geluid. Parkeren kan overdekt. Alles heel schoon en heel vriendelijk personeel. Veel afwisseling in sauna's en andere ontspanningsmogelijkheden. Buiten is een overdekte rookgelegenheid met terasheaters. Restaurant is ook top. De prijs is ook zeer concurrerend. Natuurlijk wel stuk hoger geworden vanwege de energieprijs maar viel me nog mee vergeleken bij andere sauna's. Kortom een aanrader.
Prima betaalbaar resort met diverse sauna's en baden. De opgietingen zijn lekker intens , dus heet. Het restaurant is gezellig en sfeervol in gericht, de kaassoep en zeewier burger zijn een goede toevoeging aan de kaart. Helaas waren de haman sessies al compleet vol geboekt , wat tijdens het reserveren niet duidelijk was. Dit zou bij het reserveren beter vermeld moeten worden om teleurstelling te voorkomen.
Altijd goed verzorgde sauna. Komen hier nu paar jaar af en aan, maar de kwaliteit van service, onderhoud en aanbod blijft hoog. Sauna's zijn altijd goed op temperatuur en restaurant heeft nog nooit teleurgesteld. In vergelijking met andere sauna's is dit eentje die consistent hoog scoort bij mij.
Heerlijke sauna's,prachtige ruim opgezette en gezellige buiten tuin. Heel vriendelijk personeel. Je voelt je echt welkom als gast. De keuken is uitstekend en de hamambehandeling is een absolute aanrader Kortom een fantastische belevenis.
Gezellige en huiselijke sfeer, heerlijke opgietingen, vriendelijke personeel, de kamer van netjes maar wel verouderd en top dat je zo vanuit de kamer naar de sauna kan in je badjas. Jammer dat er een sauna stuk was. Het eten is goed en genoeg keuze. Ik heb er 2 heerlijke dagen gehad en kom zeker terug.
Hier afgelopen zaterdag geweest en heb eigenlijk op niks wat aan te merken! Het personeel was ontzettend vriendelijk. En alles was naar wens. De saunas zelf waren goed onderhouden en schoon, het was niet al te druk. Voor herhaling vatbaar!
Ai ai ai… bijna goed, fijne sauna leuke sfeer. Maar ze maken een grote fout door drink flesjes in beslag te nemen geen grap eind van de dag mocht ik mijn Dopper weer ophalen … ze maken het op deze manier onmogelijk om voldoende vocht binnen te krijgen ik heb een volle dag stampende hoofdpijn gehad. Zo jammer NOOIT MEER!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid