facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Woudenhof

De Woudenhof

Info

Sinds 1998 zijn wij actief als makelaars en rentmeester in Zuid-Friesland. Wij zijn gevestigd in Wolvega, Lemmer, Noordwolde, Oldemarkt en Dalfsen.

Geschiedenis

Sinds 1998 zijn wij actief als makelaardij in Zuid-Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen, aankopen en taxeren van woningen, bedrijf onroerend goed en agrarisch onroerend goed.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen zijn we aangesloten bij de twee sterkste brancheverenigingen in het betreffende vakgebied, namelijk de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en de NVR (Nederlandse Vereniging van Rentmeesters). Daarnaast is sinds oktober 2012 het Qualis-label aan De Woudenhof toegekend. Het Qualis-label wordt gevoerd door een selectie van NVM-makelaars, verspreid over heel Nederland. Stuk voor stuk makelaars met een sterke, veelal leidende marktpositie en goede reputatie.

Wij zijn werkzaam in één van de mooiste delen van Friesland te weten: het gehele zuiden van Friesland, alsmede de kop van Overijssel en het grensgebied met Drenthe. Ons woningaanbod varieert van luxe villa's aan het water tot landelijk gelegen woonboerderijen, vrijstaande woningen en tussenwoningen, recreatie woningen, appartementen en nieuwbouwwoningen.



"De Woudenhof: hart voor het platteland!Steeds meer mensen ontdekken het plezier van landelijk wonen. Een huis kopen of verkopen in het buitengebied brengt echter wel extra aandachtspunten met zich mee. Gelukkig heeft De Woudenhof - gevestigd in Dalfsen en Wolvega - antwoord op al jouw vragen. We zijn namelijk specialist in buiten wonen. Daarom zijn we ook lid van Buitenstate, een samenwerking van makelaars met het grootste aanbod landelijk wonen van heel Nederland. Woon jij - of wil je wonen - in één van de mooiste gebieden van Noord-Nederland: het zuiden van Friesland, de kop van Overijssel of het grensgebied met Drenthe? Dan helpen we je graag bij de aan- of verkoop van je huis!"
Adres: Hoofdstraat Oost 49, 8471 JJ Wolvega
Telefoonnummer: 0561691717
Stad: Wolvega
Route: Hoofdstraat Oost 49
Postcode: 8471 JJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Funda Woudenhof, Stille verkoop Wolvega, Funda Wolvega, Makelaar Weststellingwerf, Makelaar Wolvega huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makelaardij Hofstee Makelaardij Hofstee 37 meter Jan land heeft ons huis binnen 2 weken verkocht . Duidelijk eerlijk en aardig. Eerst ...
De Linde Makelaars De Linde Makelaars 536 meter Zeer vriendelijk aan de telefoon. Afspraak voor bezichtig was zo gemaakt. Helaas na ...
Margreeth van den Berg makelaardij Margreeth van den Berg makelaardij 620 meter Margreeth van den Bergmakelaardij Taxaties Aankoop Verkoop
Recensies
Een taxatierapport laten opstellen via De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters. Het is allemaal snel en soepel verlopen, erg vriendelijk personeel en uitstekende kennis van zaken. Een aanrader!
Toen ik belde om een bezichtiging te plannen stond ik 20 min. In de wacht waarna ik vervolgens werd weggedrukt. Ik heb nog een keer gebeld en weer een tijd gewacht. Toen ik ze uiteindelijk aan de lijn had zei ik dat lang had moeten wachten en voordat ik mijn zin af kon maken zei de dame al op een bepaalde toon: “ we hebben het druk, de telefoon staat rood gloeiend. Ik maakte mijn zin af en zei dat na 20 min de verbinding werd gebroken. Waarop ze met een licht sarcastische toon zei: “ vervelend”. Ik vroeg of ik kon bezichtigen en het antwoord was kort: “Nee dat kan niet meer”. En we hingen op. Ik vond de hele ervaring zo akelig ,vooral de toon, dat ik de moeite neem om er een review over te schrijven.
Erg onprofessionele makelaar bellen niet terug, geven weinig advies en bij beëindiging omdat er al een jaar lang geen bezichtiging is geweest meteen wijzen op opzeggingskosten omdat ze de courtage gaan missen.
Arrogante makelaar, te belazerd om zich voor je in te spannen - gaan alleen voor eigen gewin. Bellen niet terug volgens afspraak en reageren ook niet op mail.
Nog nooit geweest maar ken de mensen wel en zijn naar mijn idee aardig
Prima, klantvriendelijk.
Prima website
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid