facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wouddroom

Adres: Zassenkamp 8 , Bennekom 6721 AK, NL
Telefoonnummer: 06 30737147
Stad: Bennekom
Route: Zassenkamp 8
Postcode: 6721 AK


Recensies
Wij hebben een erg prettig verblijf gehad in de 'eerste kamer' van de Wouddroom. De kamer is schoon en ruim, met een grote werktafel en Wifi werkt goed. Na een ontspannende avondwandeling heerlijk geslapen aan de bosrand van Bennekom. In de ochtend gewekt door de vogels en de dag begonnen met een lekker ontbijt. Ik raad deze B&B van harte aan voor zowel de zakelijke, als de privé gast.
Voor mijn meerdaags bezoek aan de WUR was ik opzoek naar een hygienisch en comfortabel B&B. Uiteindelijk bijna een week mogen verblijven in de Wouddroom. Heerlijk geslapen in de bedden en elke ochtend weer genieten van het ontbijt. Zo werd mijn business trip erg relaxed!
Het bed en breakfast zit op de bovenste verdiepingen van een woonhuis. De eigenaars wonen beneden. Er is uitstekende wifi. Het ontbijt in de ochtend is goed. Er is een mooi bad. Nabij is een prachtig bos om te wandelen.
Heerlijk verblijf gehad bij De Wouddroom. Genoten van het lekkere ontbijt, de luxe bedden en de mooie omgeving. Helemaal tot rust gekomen mede dankzij de goede zorgen van de gastvrouw.
Bed en Breakfast op kleine schaal aan de bosrand van Bennekom
Vriendelijke ontvangst en een mooi verblijf.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Wouddroom.

Bennekom bed & breakfast

openingstijden, locatie, vervoer. Zassenkamp 8 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Wouddroom adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Wouddroom. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Wouddroom delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid