facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Woningstichting

de Woningstichting

Info

Like ons en maak kans op mooie prijzen!

Geschiedenis

De Woningstichting in Wageningen is een maatschappelijk vastgoedondernemer. Zij zet zich in voor goed en betaalbaar wonen, met bijzondere aandacht voor degene die dat nodig hebben. We investeren in een duurzame samenleving met leefbare wijken en kansen voor iedereen. Dit doen we niet alleen, maar samen met bewoners en organisaties in de stad.

Samen wonen, leven en ondernemen, doe je samen met ons!



"Samen thuis in de buurt.De Woningstichting beheert en bouwt betaalbare en duurzame woningen voor mensen die door inkomen of andere omstandigheden moeilijk in hun huisvesting kunnen voorzien. Wij bieden een thuis voor onze bewoners in de buurt, een plek waar men prettig woont. Dit doen we samen met bewoners, gemeente en netwerkpartners. Wij werken op een transparante, maatschappelijk en financieel verantwoorde manier."

"Samen thuis in de buurt.De Woningstichting beheert en bouwt betaalbare en duurzame woningen voor mensen die door inkomen of andere omstandigheden moeilijk in hun huisvesting kunnen voorzien. Wij bieden een thuis voor onze bewoners in de buurt, een plek waar men prettig woont. Dit doen we samen met bewoners, gemeente en netwerkpartners. Wij werken op een transparante, maatschappelijk en financieel verantwoorde manier."
Adres: Olympiaplein 26, 6707 EN Wageningen
Telefoonnummer: 0800 - 0317
Stad: Wageningen
Route: Olympiaplein 26
Postcode: 6707 EN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 16:00
Woensdag: 08:00 - 16:00
Donderdag: 08:00 - 16:00
Vrijdag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vrije Sector woningen in Wageningen Vrije Sector woningen in Wageningen 2 meter Vrije sector woningen hebben een minimale huurprijs van € 710,68 euro per maand (2018...
Room Rent Wageningen Room Rent Wageningen 621 meter Room Rent Wageningen provides student accomodation and has room capacity for 45 stude...
Idealis Idealis 1 km Vertaald door Google Uitstekend van begin tot eind tot nu toe, andere studenten hebbe...
Recensies
Zelfs 1 ster is nog teveel. Wederom zijn jullie te laat met afrekening servicekosten…wat een aanfluiting. Wat is dit keer het smoesje?
Een echt sociaal bedrijf zou naar mijn opzichte mensen een veilige woning moeten kunnen leveren, dat aan het basisonderhoud voldoet. Dit doet de woningstichting helaas nog niet. Heel negatief vind ik dat ze onveilige woningen hebben in de keuken zowel stroom en gas niet veilig naar de hedendaagse standaard. Ze laten de huurder het opknappen van de woning laten betalen bij intrekken plinten en kozijnen repareren, het schilderen van donkergrijze muren, schroeven uit de muur, gaten dichten, schimmel verwijderen, stucen van de muur en leveren daar aan geen enkele bijdrage. Ook de stroomvoorziening in de keuken en een veilige gasaansluiting is de verantwoordelijkheid van de huurder. De realiteit: de meeste bewoners hebben onveilige aansluitingen, omdat ze dat niet kunnen betalen. Basisdingen zoals een vloer en een tuinhek horen niet bij de woning, dit is zowel niet duurzaam vanuit milieuoogpunt en in mijn opzichte niet helemaal kloppend want laten we eerlijk zijn, wie gaat zijn tuinhek nu meenemen als je verhuist. Op redelijke verzoeken en klachtenbrieven wordt niet geantwoord in ieder geval niet door Pepijn, die mijn opzichter is. Het lijkt een beetje een lakse arbeidsmoraal, zodra je een moeilijkere vraag stuurt als "wanneer krijg ik de sleutel" krijg je geen antwoord, ook al stuur je een redelijke brief. Toch 3 sterren omdat het zeker is bewoners worden niet met slechte redenen uit de woning gegooid, zoals op de privemarkt, daarnaast een hele goede service bij kleine onderhoudsdingen zoals een kapotte kraan. In dat laatste zijn ze echt fantastisch, maar dat wordt door andere bedrijven gedaan, dus de vraag is of ze daar de volle credit voor verdienen. In ieder geval investeren ze daar wel in. Om te verbeteren moeten ze echter ook investeren in een goede oplevering, veilige woningen en respect voor de stemmen van de huurders. Je kunt niet tegen alles ja zeggen wat je huurder wil, maar alles negeren is ook geen ethische oplossing.
Eigenlijk 5 omdat ze echt heel goed mij met mijn huis geholpen hebben. Een ster minder omdat ze een flat gaan bouwen en dat heel suf zo neerzetten dat er het maximum aantal mensen in twee flats die er op uitkijken last van hebben. Als de flat in de andere hoek was gepland dan zou iedereen meer uitzicht houden. En zou er minder weerkaatst lawaai zijn. Dezelfde kosten verder alleen minder ongelukkige bewoners.
Op 23 december een melding gemaakt van geluidsoverlast. Het is al sinds ongeveer 2 maanden bijna iedere avond raak daar voor af en aan last, meerdere keren politie gebeld en meneer trekt zich er niks van, er is geen gesprek mogelijk met hem en meneer is onder invloed. We kunnen niet eens rustig in huis tv kijken want we horen iedere keer keiharde muziek. Terwijl ik dit typ is de overlast WEER aan de gang. Gister weer een mailtje gestuurd. Tot op heden nog niks vernomen en de overlast gaat door!!!
K.U.T woningstichting Wageningen Zakkenvullers!!! Zijn het! Ze doen niks voor hun eigen huurders! Ons lekker laten zitten in de kou!!! Maar ze willen wel elke maand de huur vangen! En de hoofdprijs vragen ook nog! voor ouwe bende! Verduurzamen ho maar!!! Oplichters zijn het
Altijd met veel plezier gehuurd en goed geholpen indien nodig.
Buurjongetje van drie had zichzelf opgesloten in huis en moeder stond buiten. Woningstichting gebeld, binnen 5 minuten ter plaatse en nog 5 minuten later was het opgelost. Toppers!!
Ik heb nooit last gehad van de woningbouw vereniging, betaal op tijd en dan geen probleem. Tot nog toe .
ik ben afgewezen op een woning omdat ik geen daginvulinng heb en nog maar 3 maanden schuld met aflossing van 30 euro per maand... heb nooit huurachtstand gehad altijd netjes betaald... welkom in nederland!!!
Ze doen niks helpen niet enige wat ze aangeven is wachten wachten wachten ondertussen 2 jaar verder zelfs die 1 ster is te veel voor hun
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid