facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wolfshoeve

Adres: Europaweg 132, 7761AL Schoonebeek
Telefoonnummer: +31 524 53 24 24
Stad: Schoonebeek
Route: Europaweg 132
Postcode: 7761AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herberg De Witte Olifant Herberg De Witte Olifant 0 meter Gezellig restaurant met vriendelijke bediening. We hebben een heerlijk hoofdgerecht ...
Cafe - Restaurant De Buur'n Cafe - Restaurant De Buur'n 96 meter Vorige week hier lunch gehad. Het was er rustig. De bediening, van de eigenaar, was t...
Zwaantje Hans-Stokman's Hof Zwaantje Hans-Stokman's Hof 128 meter Mooie boerderij waar het zandstrooien, om daar een mooi tapijt van te maken, in ere i...
Zandstrooimuseum Zandstrooimuseum 128 meter ​ Zwaantje Hans-Stokman's Hof is een cultuurhistorisch museum en zandstrooiboerderij ...
Picco Bello Picco Bello 153 meter
De Lange Muur De Lange Muur 176 meter Altijd goed van kwaliteit, aardig personeel!! Zeer aan te bevelen!!
Moonlight Moonlight 176 meter De pizza salami was deze keer slap en had geen smaak. Kapsalon had aangebrand vlees. ...
Turfcafe Turfcafe 2 km Leuk en gezellig,maar in deze tijd van het jaar wel heel veel wespen. Goed en vriende...
Recensies
Het hotel is op zich goed, netjes en schoon. Het decor is helaas blijven steken in de jaren '80. De twee bedden op onze kamer waren erg verschillend in kwaliteit. Ikzelf lag met mijn 100 kilo prima, terwijl mijn vrouw met haar 55 kilo in een kuil lag. De dekbedden en kussen zijn ook wat aan de stugge kant. Wij waren de enige gasten midden in de winter op doordeweekse dagen. In het hele hotelgedeelte stond geen enkele verwarming aan. Op onze kamer stond zelfs het raam open, terwijl het buiten amper 3 graden was. De kamer was daardoor niet echt comfortabel te noemen. De volgende ochtend, toen onze kamer eindelijk warm was, zette de kamermevrouw terwijl wij ontbijtten, het raam weer open en de verwarming uit. Ik snap dat niet... Het gebrek aan doordachte bedrijfsvoering van het hotel werd ruimschoots goedgemaakt door het uitstekende restaurant. Die kok weet wat ie doet! De sfeer en de bediening waren ook uitstekend. Overigens hadden wij het arrangement 'Oliewandeling' geboekt via Voordeeluitjes.nl. Dat hield in dat we logies, ontbijt en 3-gangen verrassingsmenu hadden, inclusief een lunchpakketje en een wandelroute. Het lunchpakketje was op te halen bij de bakker om de hoek en het was adequaat; niets bijzonders. De wandelroute van 18! kilometer is meer geschikt om te fietsen of met de auto te doen. De route gaat over wegen die voor auto's bedoeld zijn, niet voor wandelaars. Sommige stukken ten noorden van het dorp zijn voor wandelaars zelfs gewoon gevaarlijk, vanwege het voorbij razende verkeer. Voor wandelaars is deze route totaal niet geschikt, noch interessant.
Goed familiehotel. 13 kamers. Onze kamer was wel klein maar had een mooie nieuwe badkamer. Enige nadeel was dat er geen kast of kapstok was om iets op te hangen. Zelfs geen stoel. Bedden waren prima. Ook prima restaurant. Wij hebben er lekker gegeten. Ook het ontbijtbuffet was goed verzorgd. Prijs - kwaliteit erg goed.
Ok, de kamers en restaurant zien er gedateerd uit, maar het eten is geweldig en het personeel erg vriendelijk. En dat alles voor een zeer schappelijk prijs. Een aanrader.
Ouder hotel maar prima vertoeven. Overnacht vanwege feestweek in Schoonebeek. Ontvangst hartelijk. Kamer was schoon echter mist er een douchedeur en lag er nog een lege fles wijn onder het bed. Eten is erg goed. Partner had de biefstuk, ikzelf de zalm. Mooie stukken vlees en vis. Bediening bestond uit leuke dames die hun vak goed verstonden. Wij zullen zeker nog eens terug komen.
Erg lekker eten, de service is ook erg goed, alleen het eten van de vorige kaart was net ietsje lekkerder. Nog steeds erg lekker en je kunt veel verschillende gerechten kiezen.
De kamer is niet heel bijzonder maar het diner en ontbijt daarentegen wel erg goed. Ontbijt weinig keus maar heel erg goed. Vriendelijk personeel
Ze moeten nog veel leren vwb het regelen van een bruiloft, vooral de voorraad drank was een dingetje..maar verder hadden we een super mooi feestje!!!!
Heerlijke lunch met pannenkoeken. Aardig en net personeel. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Op het terras was het goed vertoeven.
Heeft de laatste paar jaar weer indruk gemaakt, vooral veel goede reacties over het eten. Gezellige sfeer. Nov. 2018: Voorlopig weer gesloten.
Prima plek. Hadden een jubileum in één van de zalen. Eten was prima. En personeel was zeer vriendelijk. Zeker een aanrader voor evenementen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid