facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wolff Werkt

De Wolff Werkt

Info

De Wolff Werkt is een uitzendbureau dat diverse diensten aanbiedt zoals; payroll, werving & selectie, uitzenden en detacheren.

Geschiedenis

De Wolff Werkt is een uitzendbureau dat diverse diensten aanbiedt zoals; payroll, werving & selectie, uitzenden en detacheren.

Label

De Wolff Werkt is een uitzendbureau dat diverse diensten aanbied zoals; payroll, werving & selectie, uitzenden en detacheren. De Wolff Werkt richt zich op diverse branches in het MKB in voornamelijk Noord Nederland.

De Wolff Werkt gaat vanuit de wens van klant en kandidaat te werk. Dit op een persoonlijke, nuchtere en daadkrachtige manier van werken. Mensen staan centraal.

De Wolff Werkt wil zich onderscheiden door verder te kijken dan alleen een cv. Dit door echt in gesprek te gaan met kandidaten. Daarnaast vinden we het belangrijk om kandidaten persoonlijk te spreken en zijn wij zeer flexibel in het maken van intakegesprekken, zowel in tijdstip als locatie.



"De Wolff Werkt B.V. is een uitzendbureau dat diverse diensten aanbiedt zoals; werving & selectie, uitzenden/detacheren en overige HR diensten. De Wolff Werkt richt zich op diverse branches in het MKB in voornamelijk Noord Nederland."
Adres: Tsjillanleane 20, Langweer
Telefoonnummer: 0513745175
ln.tkrewfflowed@ofni
Stad: Langweer
Route: Tsjillanleane 20


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: de wolff werkt sint nicolaasga, de wolff sint nicolaasga
Recensies
Professioneel uitzendbureau die goed met jou communiceert en hierbij tijd voor jou nemen. Hier moet je zijn als je een baan zoekt!
Geweldige aardige dame's die altijd voor je klaar staan en alles er aan doen om jou de perfecte baan te geven! Echt een aanrader
Uitstekend uitzendbureau, als je op zoek bent naar werk moet je bij De Wolff Werkt zijn.
Werden ontvangen door een heel fijn welkomst comité. De stoelen waarin we plaats mochten nemen, zaten als gegoten en de koffie was heerlijk! Alles werd duidelijk uitgelegd en ik heb het gevoel dat er écht naar je geluisterd wordt. Groetjes Wilbert
Heel tevreden, persoonlijke begeleiding, reageren snel en als het niet echt klikt heb je zo weer ander werk. Zou overal zo moeten gaan. Irma top!
perfect uitzendbureau, ik stond nog niet eens ingeschreven of ze hadden al werk voor mij. de dames zijn erg vriendelijk daar en helpen waar ze kunnen,... petje af voor dit uitzendbureau :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid