facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Witte Wieven (Manege)

Adres: Wiltsangh, Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: +31341263037
Stad: Nunspeet
Route: Wiltsangh



op zoek naar gerelateerd: Witte Wieven Nunspeet, Huisje huren Witte Wieven Nunspeet, Witte wieven bungalow 17, Witte Wieven bos, Witte Wieven Facebook, Witte Wieven verhaal, Camping De Witte Wieven, Pensionstal Nunspeet
Recensies
Geweldig weer .? Kan niet beter . Camping is prima wij hebben genoten.
Fijne vakantie gehad met ons paard Kanjer.Eric en Marianne zijn super lief en zorgzaam voor zowel de paarden als de gasten Wij gaan er zeker nog een keer naar toe! Groetjes Dave,Marlous en Jennifer en een hoefje van Kanjer.
Prachtige camping, goed onderhouden en voorzien
Superleuke buitenrit gemaakt op prachtige paarden met ons groepje van 6 onervaren mensen. Eric is zeer bekwaam, heeft alle paarden goed onder controle en stelde ons erg op ons gemak. Ontzettend bedankt voor de tips en gezelligheid Eric!
Echt een geweldige manege! Een zeer goede ervaren instructeur, aardige en behulpzame mensen, en lieve paarden en pony's. Kortom: Zeker 5 sterren waard!!
Aantrekkelijke rustige ligging. Mooie omgeving. Een oké camping voor een langer verblijf of vaste standplaats.
Fijn plekje om je paarden mee naartoe te nemen. Huisje was schoon maar wel echt oud en badgelegenheid muf. Bedden vonden wij echt te hard. Verzorging paarden was super.
Top locatie om vandaar uit prachtige ritten op de Veluwe te maken. Zeer gastvrije uitbaters!
We waren er in juni 20. Er was maar 1 toilet en douche open. Het was er niet echt proper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid