facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Witte Reiger

De Witte Reiger

Info

Welkom onze sfeervolle Bed & Breakfast 'de Witte Reiger'!
Voel u thuis en geniet van de rust en de prachtige omgeving.
Een landelijke omgeving, rijk aan historische pareltjes.
En dat allemaal, onder de rook van Amsterdam.

Adres:
Telefoonnummer: +31655771433
Stad: Loenen



op zoek naar gerelateerd: B&B Loenen aan de Vecht, Bed and Breakfast aan de Vecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Klein Loenen B&B Klein Loenen 546 meter Midden in Loenen aan de Vecht ligt Bed & Breakfast Klein Loenen, tegenover de grote k...
Recensies
Ook ons tweede bezoek was geweldig. En eigenlijk nog beter dan eerder dit jaar omdat we nu ook hebben mogen genieten van de kookkunsten van Hans. Het wild diner was echt uit de kunst. We komen in 2021 zeker terug
Deze B&B is een aanrader voor een overnachting in deze mooie omgeving. Heerlijk huisje voor jezelf, met alle comfort en aan alles is gedacht. Heerlijke ontbijtjes en diner! Met aandacht en liefde gerund door Hans en Bernadette. Wij komen er graag nog eens terug.
Fantastische plek. Met name door de gastheer en het overheerlijke eten!
Zeer mooie en gastvrije B&B. Fantastisch ontbijt, lunch en diner. In de tuin is het goed genieten van de rust en het weidse uitzicht. Er is geen airco, maar wel een plafondventilator boven het bed. Het onbreekt hier aan niets!
De locatie was bij aankomst zoals op de website vermeld. We hebben zeer genoten van de gastvrijheid van Bernadette en Hans. En wij zijn geen echte buiten zitters s’avonds, maar dat was nu geen opgave. Top, top top.
Echt een aanrader ! Alles is hier tot in de puntjes verzorgd. Heerlijk bed, adembenemend uitzicht, zalige douche, bijzonder lekker ontbijt met beleg van de lokale boer, vers fruit, zelfgemaakte yoghurt, kortom helemaal perfect. Het boottochtje was verrassend mooi. Bedankt Bernadette en Hans!!
Heerlijk huisje voor ons alleen. Van alle gemakken voorzien. Dicht bij de Vecht dus lekker varen. Hans is een geweldige kok en gastheer. Buiten ontbijten met vrij uitzicht over de landerijen. Super lieve mensen. Een aanrader.
Fantastische B&B! De foto’s liegen niet. Zo is het echt! Heerlijke 2 dagen gehad. Mede dankzij de gastheer en gastvrouw. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid