facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Witte Raaf makelaars en taxateurs OG

De Witte Raaf makelaars en taxateurs OG

Info

Professionele makelaars en taxateurs voor wonen en bedrijfsmatig vastgoed in Gooi- en Vechtstreek met een zakelijke EN persoonlijke benadering.

Geschiedenis

Woning- en bedrijfsmakelaars met expertise in bestaande bouw, nieuwbouw, herbestemming, erfpacht, monumenten. Verkoop, aankoop, huur/verhuur en taxaties.



"“ We zijn een actief en enthousiast kantoor waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. We doen wat we zeggen, en we zeggen wat we doen. Door ons kleine, maar vaste team kunnen we snel schakelen en u die persoonlijke aandacht bieden.""
Adres: Noordereinde 59, 1243JJ 's-Graveland (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0356562624
Stad: 's-Graveland
Route: Noordereinde 59
Postcode: 1243JJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belle Makelaardij Belle Makelaardij 86 meter Wilde even snel een huis vinden in een woonplaats waar ik niet bekend was: Ankeveen! ...
Recensies
Altijd bereikbaar. Veel humor. Ook kopende partij had meteen een klik met Arwin. Maar ook op kantoor denkt en doet iedereen mee. Je voelt je meteen thuis bij dit kantoor!
Pas op! Ze spreken 1,25% courtage af maar als alles rond is en je het contract krijgt blijkt daar ineens op pagina 12, 1,9% in te staan. Dat is bij een gemiddeld huis bijna €2000,- De meeste mensen lezen het maar half omdat zij de makelaar inhuren en deze heeft een zorgplicht. Let dus goed op, toen ik ze hiermee confronteerde krijg een raar verhaal waarom dit ineens zo moest zijn. Ik zei mij vertrouwen op in hun maar gezien mijn zus tempo wilde en bereid was het verschil bij te passen, zijn wij daar gebleven. Wel hebben ze nogmaals in een mail moeten bevestigen dat zij hun uiterste best zouden doen. Huis verkocht voor de vraagprijs die iedereen al schatte, niets er boven hoewel het een verkopers markt is. Toen ik hier melding van maakte bij het NVM gaven zij aan dat ik zeur om andere redenen... Welke weet ik niet en hebben zij ook niet kenbaar gemaakt. Ook toen ik aangaf dat ik alles met documentatie kan ondersteunen, bleef het stil. Wat misschien wel vreemder is, is dat ik geen % mag noemen van de NVM i een review terwijl het juist daar om ging. Op mij komt die allemaal over als een 2de hans autoverkoper die gaat schelden als je terug omdat je auto er na 200meter mee op houdt. Erg slecht helaas. Betrof zuidsingel 92 te kortenhoef. Voor vragen reageer gerust op deze review!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Witte Raaf makelaars en taxateurs OG met het openbaar vervoer


's-Graveland, Hilverbeek 210 meter
106
's-Graveland, Hilverbeek 210 meter
106
Kortenhoef, Kerklaan 250 meter
106
6
Kortenhoef, Kerklaan 260 meter
106
6
's-Graveland, Brugchelen 450 meter
106

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid